štvrtok 26. marca 2015

Essence - Cinderella limitka (recenzia)


Ako ste už určite zaregistrovali, v mesiaci marec si pre nás značka Essence pripravila veľmi peknú limitovanú edíciu s názvom Cinderella inšpirovanú najnovším filmom Cinderella, teda Popoluška. Mne osobne sa táto limitovaná edícia veľmi páči, lebo je ladená do jemných farbičiek. Na jar ako stvorená. Samozrejme som jej neodolala a hneď 2 produkty si aj kúpila. O to, čo si o nich myslím sa chcem s vami podeliť v dnešnej recenzii.

ROZJASŇOVAČ
01 THE GLASS SLIPPER

V poslednom čase som si zamilovala rozjasňovače všetkého druhu a značiek. Ešte niekedy pred rokom som nevlastnila ani jeden a teraz mám približne 7 kúskov. Možno si poviete, že načo mi je toľko rozjasňovačov. Odpoveď vám síce nedám, no viete ako to je, každá máme niečo. Niekto má kopu líceniek, ktoré sa nedajú minúť ani za 2 životy, niekto bronzerov, niekto leskov na pery, lakov na nechty a podobne. Ja som sa nejako podvedome zamerala na rúže a rozjasňovače, fakt ani neviem kedy a prečo. Dosť bolo ale rečí, poďme sa pozrieť na tohto krásavca.


Cinderella Highlighter Powder v odtieni 01 The Glass Slipper je rozjasňovač vo veľmi peknej ružovkastej farbe, ktorý na prvý pohľad určite zaujme svojim kvietkovaným "reliéfom". Mne osobne sa to veľmi páči, zvýrazňuje to jemnosť, ktorú v sebe celá limitka má. 


Od značky Essence mám už jeden cream-to-powder rozjasňovač, o ktorom ste mohli čítať už TU a takisto jeden z limitky Hidden Stories, ktorý som dostala od Dodky. Preto som rada, že ich môžem porovnať. Čo sa týka pigmentácie, tak Cinderella trošku zaostáva za spomínaným cream-to-powder rozjasňovačom. Viac mi vyhovuje konzistencia krémovo-púdrového highlightera, preto v tomto smere by som dala Cinderella rozjasňovaču bod dole. Jeho pigmentácia je síce fajn, ale nie až tak fajn ako by mohla byť. Výdrž je však na podobnej úrovni pri všetkých Essence rozjasňovačoch. Nepočíta sa na dlhé hodiny, ale nie je to nič strašné. Jednoducho počas dňa z tváre rovnomerne vymizne a nie je problém ho mať so sebou v kabelke a v prípade potreby ho naniesť znova.


V konečnom dôsledku som teda spokojná. Za cenu okolo 3,50  je to slušný výrobok, ktorého kúpu vôbec neľutujem. Dávam mu teda 4 hviezdičky, tú jednu sťahujem za celkový efekt na tvári, ktorý je spojený so slabšou pigmentáciou. Za seba určite odporúčam nenáročnejším používateľkám :) 

LAK NA NECHTY
01 SING, SWEET NIGHTINGALE

Druhým produktom, ktorému som hneď na prvý pohľad nemohla odolať je lak na nechty v odtieni 01 Sing, Sweet Nightingale. A dobre som urobila, že som si ho zobrala, pretože hneď v úvode musím povedať, že je úžasný!


Konzistenciu má trošku vodovejšiu, preto treba byť opatrný pri nanášaní (mne sa podarilo ho kvapnúť na koberec). Lak v jemnej ružovej farbe má porcelánový, matný finiš, čo znamená, že výsledný efekt je skvelý! Naozaj, mne osobne sa to veľmi páči, je to taká zmena oproti klasickým lesklým alebo matným lakom. 


Krytie je v prvej vrstve slabšie, no po pridaní druhej vrstvy je to o niečom inom. Krásne kryje. Mám pocit, že oproti iným lakom trošku dlhšie schne, ale to nepokladám za nejaké extra negatívum. Keď si nechty nalakujem, pustím si jeden diel seriálu a aspoň mi to čakanie na uschnutie prejde rýchlejšie :) 
Výdrž je priemerná, na nechtoch mi vydržal neporušený nejaké 3 dni, potom sa začal pri končekoch odlupovať, čo je u mňa taký normal pri takmer všetkých lakoch. Navyše, nikde na obale nie je prísľub dlhej výdrže, takže ju netreba ani očakávať ako napríklad pri gel-lakoch.


Takže je jasné, že ja som s ním veľmi spokojná a určite si pôjdem ešte minimálne po jeden odtieň. Cena sa pohybuje okolo . Keď to všetko zhrniem, nemôžem mu dať iné hodnotenie ako plný počet.

Na záver by som už len povedala, že podľa mňa je to veľmi vydarená limitka (všetky produkty, ktoré obsahuje TU). Napríklad aj paletka očných tieňov sa mi na prvý pohľad páčila, ale viem, že by som ju príliš nevyužila. Ale pokiaľ máte radi jemné farbičky, prípadne rozprávku Popoluška, určite sa choďte na túto limitku pozrieť, kým nezmizne :)
Prajem Vám krásny deň.
Páči sa Vám limitka Cinderella? Máte s nejakými produktami skúsenosti? 
Aký máte názor celkovo na limitované edície značky Essence?

P.S.: Ak sa Vám u nás páči, podporte nás hlasom v súťaži Bloger roka TU
Ďakujeme ♥

FACEBOOK INSTAGRAM | ASK.FM |


22 komentárov:

  1. Ten lak na nechty ma najprv veľmi nezaujal ale na nechtoch vyzerá úžasne! Hneď zajtra si ho asi pobežím kúpiť, už skoro mesiac som totiž hľadala nejakú peknú jarnú ružovú farbu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že nebudeš ľutovať, lebo porcelánový efekt je v spojení s tou ružovou farbičkou fakt pekný :)

      Odstrániť
  2. Katík, presne tejto limitke som nemohla odolať ani ja ☺ uchmatla som si lícenku a lak máme rovnaký, krásny ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niki, vidno, že máme dobrý vkus :)) A čo hovoríš na lícenku? Oplatí sa?

      Odstrániť
  3. Limitka je to opravdu pěkná, ale jak se ty limitky, či spíš produkty stále opakují, tak bohužel nemusím mít desátý rozjasňovač jen s jinak vyraženým povrchem a jiným názvem :( Chtělo by to malinko svěží vítr nebo trochu lepší kvalitu co se limitek týče. Jinak Essence zbožňuju a kdybych všechno neměla x-krát, tak si produkty z limitky i koupím, je vážně pěkná :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tomto s tebou súhlasím. Síce sa snažia do limitiek to aspoň trošku poobmieňať (napríklad so štetcami alebo rozjasňujúcimi guličkami a podobne), ale veru mohli by trošku popracovať na kvalite. Chápem, že chcú, aby bola cenovo dostupná, ale ja by som prijala keby stála o pár eur viac ako ostatné produkty a kvalitovo by bola lepšia. Uvidíme, snáď v budúcnosti, ale aj tak platí, že tým produktom väčšinou neviem odolať :)

      Odstrániť
  4. Obojí vypadá super! Rozhodně se po limitce podívám :-)
    http://thedefinitelydifferent.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lak má krásnu pastelovú farbu. :) Možno fotka skresľuje, ale vyzerá trošku matne. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, ako som v texte písala - má matný porcelánový efekt a práve to sa mi na ňom tak páči :)

      Odstrániť
  6. U mňa highlighter nezabodoval, i keď na pohľad je pekný, ale ja osobne bohate vystačím presne s tým druhým od Essence, ktorý spomínaš :) Ale keďže mám mastnú pleť, ani ten veľmi nevyužívam :D
    Ale ten lak je úžasný, ten som si tiež musela kúpiť a spolu s ním aj ten fialkový :) a neodolala som ani paletke tieňov ♥
    Inak toto bola po dlhom čase limitka, ktorá ma u nich fakt zaujala. Inak sa mi vždy páčia len tie, ktoré k nám neposielajú :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že ani ja nemám šancu minúť toľko rozjasňovačov, ale si nepomôžem, mám proste na ne asi slabosť alebo čo :)) Ja si chcem ešte zbehnúť presne po ten fialkový a možno aj ten do zlata ladený. A aké sú tiene? Si spokojná?
      A musím súhlasiť, veľakrát tíško závidím aj susedkám Češkám, že majú krajšie limitky ako tie čo prídu k nám :-/

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    3. Noo líči sa s celkom fajn, farby sú na viečku pekné podľa mňa, prášia len trošku, ale ich výdrž nie je nič moc :(

      Odstrániť
  7. Výborná recenzia, opäť zaujímavé čítanie :-) Lak vyzerá super, ale musím sa priznať, že by som si skôr vybrala ten kremový rozjasnovač.. V každom prípade pekná limitka, obzriem ju :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu :) Určite sa na ňu pozri, možno niečo zaujme :)

      Odstrániť
  8. Páni, ten rozjasňovač je nádherný <3 I lak vypadá moc pěkně.
    By the way, taky začínám ujíždět na rozjasňovačích;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. MILUJI VÁŠ BLOG!! Strašně se mi líbí desing i o čem píšete!! Mimochodem limitka je úžasná, dá se ještě sehnat? :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme krásne za pochvalu ♥
      Limitka je dostupná v mesiaci marec u nás na Slovensku, priznám sa, že neviem či a dokedy je v ČR :-/

      Odstrániť
  10. Essence jako značku mám ráda, je levná a moc nevydrží, ale těch prvních pár hodin to vypadá dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne je sympatická hlavne svojou cenovou dostupnosťou a niektoré produkty vedia prekvapiť aj veľmi fajn kvalitou :)

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥