sobota 21. februára 2015

Gabriella Salvete - xXpress Volume & Black maskara (recenzia)


Ahojte!
Dlho som rozmýšľala akú recenziu vám prinesiem najbližšie. Mám nejaké nápady, nejaké recenzie už aj rozrobené, ale nakoniec som sa rozhodla zas pre niečo úplne iné. Zistili sme totiž, že sa na našom blogu doteraz neobjavila žiadna recenzia nejakého očného produktu. Samé sme z toho ostali zaskočené, pretože očných tieňov, liniek, ceruziek a maskár máme doma celkom dosť a nevieme kde sa stala chyba. Preto vám dnes prinášam recenziu na maskaru, ktorú momentálne používam - Gabriella Salvete - xXpress Volume & Black Regeneration Mascara. Či a ako som s ňou spokojná sa dozviete keď budete čítať ďalej.

Produkt
Oficiálny popis xXpress Volume & Black Regeneration Mascara: "Objemová maskara obohatená o ultra čierne pigmenty, vďaka ktorým je znásobený efekt sýtych čiernych rias. Tie potom doslova opuchnú objemom. Proteinové zložky zaisťujú riasam potrebnú regeneráciu a ochranu pred nežiadúcimi vplyvmi. Neoddeliteľnou súčasťou pre maximálnu funkčnosť novej xXpress Volume & Black maskary je špeciálne vyvinutá mega kefka s výbornou aplikačnou schopnosťou. Riasy vyzerajú perfektne celý deň bez pocitu zaťaženia." (Zdroj)

Spĺňa popis čo sľubuje? Poďme sa na to pozrieť.


Moje hodnotenie
V prvom rade sa poďme pozrieť na kefku. V tomto musím s popisom súhlasiť, pretože kefka je naozaj fajn. Je mohutná, ale nie príliš. Veľmi dobre sa s ňou pracuje, dokonca aj na spodných riasach.
Čo sa týka obsahu maskary tak aj v tomto musím čiastočne s popisom súhlasiť. Maskara je naozaj čierno-čierna, za čo má u mňa veľké plus. Má trošku tekutejšiu konzistenciu, takže sa ľahko na viečko otlačí, ale stačí si dávať pozor alebo ju nechať trošku zaschnúť a problém je vyriešený. 


A teraz k samotnej aplikácií a výdrži. xXpress Volume & Black je dobrá maskara, ale bohužiaľ len v jednej vrstve. Prvá vrstva spraví na riasach pekný "obal", prečeše ich, oddelí, trošku zahustí (aj keď by sa dalo povedať, že ich vlastne len tak akoby obtiahne). Problém však nastáva pri aplikácií ďalších vrstiev. To sa maskara začne "droliť" a bohužiaľ poriadne riasy zlepí. Ja osobne mám rada na riasach poriadny "nános" maskary (čo sa mnohým ľuďom pravdepodobne nepáči), ale taký, nech to nevyzerá moc polepene. Výdrž je však naozaj veľmi dobrá. Počas dňa sa maskara nedrobí, neopadáva, ani sa neodtláča a vydrží takmer neporušene naozaj až do večera. Takže v tomto smere nemám čo vytknúť. 


Ako môžte vidieť na fotkách - prvá vrstva super - riasy sú zvýraznené a pekné. Ďalšie vrstvy - nič moc. Môžte si všimnúť, že moje riasy si rastú ako chcú, pletú sa jedna cez druhú. Preto som na maskary pomerne náročná a z vlastnej skúsenosti môžem zatiaľ povedať, že sa mi najviac osvedčili trošku drahšie maskary od L'Oréal alebo Maybelline. 


Odfotila som vám obidve oči v iných dňoch, lebo na každom oku mám riasy úplne odlišné. Ja mám však pocit, že výsledok je rovnaký - prvá vrstva riasy pekne predelí a zvýrazní, ďalšie vrstvy však konečnému výsledku skôr uškodia ako pomôžu. 


Cena
Cca   (ja som kupovala v akcií v drogérií Teta - 2,99  )

Zhrnutie
Plusy/mínusy
+ hustá kefka
+ čierno-čierna farba
+ výdrž
+ cena

- zlepovanie rias
- riasy iba "obtiahne"
- objemový efekt sa zmení na "zlepený efekt"
(- vo veľa recenziách som čítala, že rýchlo vysychá - toto neviem povedať, mám ju len asi 3 týždne a zatiaľ je OK)

V konečnom dôsledku by som to uzavrela tak, že xXpress Volume & Black maskara je na svoju cenu dobrá, ale priemerná maskara. Kúpu neľutujem, ale už si ju znova nekúpim. Takže je to taká zlatá stredná cesta, preto v konečnom hodnotení dávam 3 hviezdičky.

Prajem Vám krásny zvyšok dňa a nezabudnite sledovať našu facebookovú stránku, schyľuje sa k súťaži :)
Máte s xXpress Volume & Black skúsenosti? 
Aká je Vaša obľúbená maskara?

FACEBOOK INSTAGRAM | BLOGLOVIN | ASK.FM |


10 komentárov:

  1. Rasy prodlouzi hezky, no skoda, ze takto slepuje :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, škoda veru. Ale za tie peniaze kúpu určite neľutujem :)

      Odstrániť
  2. Krásná intenzita barvy, jen se ten objemový efekt vytratí tím slepením trochu. Možná vsadili na hustší konzistenci... Jak říkáš, takový střed. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak, tak...ukľudňujem sa tým, že je teda aspoň poriadne čierna :))

      Odstrániť
  3. je pěkně sytá, za slušný peníze jen kdyby neslepovala řasy tak by byla super :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow tak za tu cenu (A aj keby drahsie) parada! krasny efekt!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja až tak spokojná nie som, ale za tie peniaze mi to nevadí :)

      Odstrániť
  5. ale máš riadne dlhé vlastné riasy!:O:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem, s dĺžkou som spokojná, keby boli ešte hustejšie tak by som už spokojnejšia ani nemohla byť :))

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥