sobota 14. februára 2015

Vyhodnotenie GIVEAWAY o BeautyMissfitsBox


Sľuby sa majú plniť, preto Vám symbolicky na Valentína s radosťou prinášame vyhodnotenie narodeninovej giveaway o BeautyMissfitsBox. Kým sa ale dostaneme k samotnej víťazke, rady by sme sa vyjadrili ku komentárom...

V prvom rade sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za množstvo krásnych komentárov, ktoré nás naozaj potešili a veľmi si ich ceníme. Ani vo sne by sme nečakali, že sa ich pri giveaway objaví neuveriteľných 137! Najviac oceňujeme tie z Vás, ktoré naozaj úprimne vyjadrili svoj názor a postrehy ohľadom nás a blogu. Určite si z toho veľa zoberieme a budeme sa snažiť naplniť Vaše očakávania. 
Čo nás však nepríjemne zamrzelo bolo bohužiaľ aj veľké množstvo očividne neúprimných komentárov. Nechápte nás zle, naozaj sme rady, že ste náš blog objavili a je jasné, že keď usporiadavate giveaway, prilákate aj úplne nových čitateľov, veď aj o tom to je. Ide len o to, že sme názoru (aj z vlastnej skúsenosti), že keď už nový blog objavím a mám sa k nemu nejakým spôsobom vyjadriť, je to minimálne slušnosť, že si všimnem kto je autorom ak už nič iné. Blog píšeme dve, čo by si podľa nás každý normálny človek mal všimnúť už len z pohľadu na bočný panel, prípadne množné číslo v článkoch a 2 podpisy, 2 mená na konci. Naozaj nás zamrzelo, že veľa komentárov obsahovalo vety typu "tvoj blog je skvelý", "ty si úžasná", "tvoje články...", prípadne totálny highlight "milujem tvoje outfity"(!!!), pričom sa na blogu doteraz ani jeden outfit neobjavil. O to viac si však ceníme tie, ktoré rovno napísali, "váš blog som objavila dnes, ale zatiaľ sa mi páči alebo nepáči toto a toto alebo všeobecne mám na blogoch rada toto a toto". Nám samým by nedalo napísať niekomu, že je skvelý a má skvelé články, bez toho aby sme si minimálne jeden, dva prečítali. Neberte to v zlom, naozaj sme takmer za každý komentár vďačné, ale potvrdilo sa nám, že menej je naozaj niekedy viac a potrebovali sme sa k tomu vyjadriť. Samozrejme, že všetkých autorov komentárov sme do žrebovania zaradili. Každopádne, tie skvelé komentáre prevládajú nad tými menej skvelými, za čo Vám ešte raz ďakujeme. Neviete si predstaviť ako ste nás potešili. 

Prejdime teda k samotnému vyhodnoteniu. Dosť už bolo tárania, poďme už jednu z Vás potešiť. Víťazom sa stáááááva....



Komentár s číslom 75 - L.

Gratulujeme!!!
Milá L., prosíme, aby si sa nám do piatku 20.2. ozvala na mail beautymissfits@gmail.com, aby sme ti boxík mohli čím skôr poslať. V prípade, že sa L. neozve, v sobotu (21.2) vyhlásime náhradného víťaza.

Ešte raz ďakujeme za účasť a sledujte našu facebookovú stránku, pretože sa schyľuje k ďalšej súťaži!

Prajeme Vám krásneho Valentína a skvelý víkend.



2 komentáre:

  1. Vyherkyni moc gratuluji a to s temi komentari uplne chapu, nekterym jde proste jen o to, aby neco dostali a blog jako takovy je vubec nezajima.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ooooo, nechcem uveriť, veľmi veľmi pekne ďakujeeeem!! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥