nedeľa 16. februára 2014

Poďakovanie + malý NEW IN / tip na nákup

Ahojte kočky,
Neviem ako vy, ale ja som strašne rada, že už pominul ten valentínsky ošiaľ. Nie, že by som bola nejako extra proti tomuto sviatku, len som už bola „presrdiečkovaná“. Samé srdiečka, ružová farba na mňa číhali v obchodoch, na sociálnych sieťach, na blogoch (no hate) a ja som rada, že je to už za nami. Je to podobné ako s Vianocami - milujem Vianoce, ale po tom ako dva mesiace vidím všade stromčeky, vianočné reklamy a počúvam koledy hádam ešte aj v autobuse, tak som vždy rada keď to ustane. Tak čo sa týka Valentína - lásku si predsa môžeme dokazovať stále a nič netreba preháňať :)


A keď sme už pri tom šírení lásky, týmto článkom by som Vám, okrem iného, chcela poďakovať. Je to presne mesiac a dva dni, čo sme si blog založili a za takú krátku dobu sa tu nazbieralo 11 čitateliek / sledovateliek, z čoho máme neskutočnú radosť. Možno sa zasmejete, že čo je to 11 ľudí? No pre mňa je to ako celý dav :) 
Keď sme s blogom začínali, povedali sme si, že ak sa nájde jeden človek, ktorý "nás" bude čítať, tak to má význam a toho človeka si budeme vážiť. A preto si neviete predstaviť aké sme rady, že už je to 11 ľudí, ktorí čítajú naše výplody. 
Týmto postom sa Vám teda chcem veľmi pekne poďakovať, že ste k nám zavítali a že sa Vám blog natoľko páči, že ste si nás dali odoberať. Budeme sa snažiť robiť všetko pre to, aby sa Vám blog naďalej páčil a keďže sme stále ešte na začiatku, tak buďte s nami prosím trpezlivé :) 
Hádam sa časom táto „čitateľská základňa“ rozrastie, ale aj keby nie, nevadí, máme aspoň Vás :) 
Takže ešte raz, ĎAKUJEME! 

A ako ďalší bod mám pre vás tip na nákup a môj mini NEW IN. Nie som si istá, či je to vo všetkých DMkách, ale v našej ružomberskej má značka Catrice nejaký výpredaj alebo čo to je a hádam aj viac ako polovica produktov je zlacnená o 50%. Ja osobne mám Catrice veľmi rada, preto ma to potešilo, lebo už sama o sebe je to značka s prístupnými cenami a keď od nich odrátate polovicu je to skvelý nákup za pár eur :) 
Preto ak tiež patríte k fanúšikom Catrice a zliav ako ja, isto skontrolujte vašu miestnu DMku :)) Dúfam, že tú akciu ešte majú a ak áno, tak že tam nejaké výrobky aj zostali (keď som bola ja, tak to tam bolo už dosť "vybrakované").
Ja osobne som svoju „make-up bag“ rozšírila o tieto produkty:
Maskara - The Giant Extreme Volume Mascara (2,29€)
Smokey Eyes Set - "Meet Me At The Bonfire" (2,49€)
Púder - Prime And Fine Highlighting Powder (2,29€)
Lak na nechty - "Caught On The Red Carpet" (1,29€) 
Fixačný gél na obočie - Perfecting & Shaping Gel (3,69€) – nebol zlacnený, ale prihodila som si ho tam :)

Zatiaľ som so všetkým viac-menej spokojná (maskara je tak pol na pol), uvidíme ako sa výrobky osvedčia po čase, pretože ich mám len kratúčko a vyskúšala som len párkrát. 
Odo mňa na dnes všetko, dúfam, že ste mali pekný víkend a máte sa fajn
Krásny zvyšok nedele želám (aj keď už vlastne končí) :)

A čo vy a značka Catrice? Radíte k tým lepším alebo skôr nie? Máte skúsenosti s nejakým z uvedených produktov? Napíšte do komentárov :)



2 komentáre:

  1. Ďakovať nemusíš, ja som rada, že som tvoj blog mohla nájsť :) Píšeš zaujímavé články, ktoré ma bavia :) A konk. k tomuto .. zbožňujem značku Catrice :) Z týchto produktov síce nič nemám ale tiene od catrice sú fajn takže predpokladám, že aj tieto budú ;P Inak to je tieň alebo gélová linka v tých tieňoch ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme krásne, blog píšeme dve a tvoje slová nás naozaj úprimne potešili ♥
      A k tým tieňom, rada by som ti povedala, ale netuším :D Je to takej krémovej konzistencie, takže to môže byť krémový tieň alebo linka, podľa mňa to môže byť také multifunkčné :)) Ešte som to neskúšala, ale v najbližšej dobe to napravím :) *K*

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥