nedeľa 2. februára 2014

Januárový HAUL / NEW IN (by Katik)

Ahojte!
To už je február?! Wau, veď len teraz boli Vianoce! :)) 
Tento článok som si pre vás pôvodne chystala postnúť v piatok (31.1.), no časovo mi to nejako nevyšlo. 
Ale tak vravím si, že radšej neskoro ako nikdy :)

Ja osobne mám na blogoch rada články typu „new in“ alebo nejaké týždňové / mesačné / ročné zhrnutia nových vecí a komentárov k nim. 
Vždy si rada pozriem kto má čo nové, aby som sa mohla inšpirovať prípadne ticho závidieť :) 


Tento mesiac som si toho kúpila/dostala celkom dosť (podľa mojej miery), tak som sa rozhodla, že vám to dám nejako dokopy a ukážem. Nie že by som sa nejako chcela chváliť (dobre, možno trošku :P), ale prišlo mi to ako fajn nápad. Skôr alebo neskôr sa chystám na niektoré produkty písať recenzie, preto by som bola rada, kedy ste mi dali vedieť, čo by ste vy chceli, aby som „zrecenzovala“ , prípadne ak máte s nejakými produktmi skúsenosti :)

Veci, ktoré som si kúpila alebo dostala som rozdelila do troch kategórií, aby to bolo nejakým spôsobom prehľadnejšie a vlastne sa aj dozviete prečo a ako som sa k nim dostala :)
Ešte hneď na úvod chcem podotknúť, že sama neviem, či články tohto typu budú na pravidelnej báze. Pre mňa bol január dosť bohatý, no nie každý mesiac je taký, to poznáme asi všetky :) Uvidíme, ak sa to nejako „ujme“, tak z toho spravíme pravidelné posty, možno aj s menším počtom vecí. Dosť bolo tárania, poďme na to:

1. kategória – „LEN TAK PRE POTEŠENIE/POTREBU“


V kategórií „Len tak pre potešenie“ sa nachádza:
  • januárový Ladybox, z ktorého mám doteraz zmiešané pocity. Aj som rozmýšľala, že by som k nemu napísala nejaký miničlánok, ale všade čítam ako to ľuďom ide na nervy a nebaví ich čítať dvestokrát o tom istom boxe. Tak som od toho upustila. Ono januárová krabička nebola vyslovene zlá. Lenže ja som mala tú smolu, že svoj prvý Ladybox som si objednávala v októbri, kedy som to úplne vychytala, lebo to bola Mythic Oil edícia. Z neho som bola neskutočne nadšená, tie šampóny sú úplne TOP a preto mám teraz pomyslenú latku nastavenú asi až príliš vysoko. Ale ako píšem – krabička nebola zlá. Nejdem vám tu popisovať celý obsah – veľmi ľahko to nájdete na iných blogoch (ak by vás to náhodou zaujímalo, napíšte čo – doplním). Tak v skratke. Veľmi ma potešil krém Dermacol Lift&Matt – síce som na začiatku bola skeptická, lebo mám sucho-zmiešanú pleť, no po pár dňoch používania som zistila, že moje obavy boli zbytočné. Som s ním veľmi spokojná. A prekvapila ma pleťová maska na oči, lebo som predtým ani nevedela, že také niečo existuje. Na ňu môžete očakávať recenziu :) A sklamaním je ceruzka na oči značky Jelly Pong Pong, lebo ceruzky používam veľmi málo a dúfala som v lepší produkt.
  • nenápadný prsteň s mašličkou, ktorému som nedokázala odolať :) (New Yorker, cca 3 €)

V kategórií „Pre potrebu“ je:
  • ultra soft zubná kefka Curaprox (cca 3 €), na ktorú som čítala len samé chvály. Mám veľmi citlivé zuby aj ďasná, preto už roky používam len ultra soft kefky. Moja najobľúbenejšia Lacalut sa už pomaly prestávala na kefku podobať, tak som sa rozhodla vyskúšať práve Curaprox. Uvidíme. 
  • Takisto o maskách Montagne Jeunesse (cca 2 €) som čítala len v dobrom, už som aj jednu vyskúšala. Konkrétne na tieto pásiky môžete určite čakať recenziu.

2. kategória - „ZĽAVY, ZĽAVY, ZĽAVY!“


Povedzme si pravdu – ktorá im dokážeme odolať? :) Produkty z tejto kategórie môžem znova rozdeliť do dvoch podkategórií a to „zľavy v DMke“ a „zľavy v Tescu“ :D Všetky som kúpila zlacnené a niektoré naozaj za to stáli :)
Ono to bolo takto. Ide Dodka do DMky kúpiť odličovacie obrúsky, keď tu zrazu objaví stojany plné vecí, ktoré sú zlacnené o 50 a viac %! No automaticky volá Katke, ktorá sadá do auta a letí za Dodkou do DMka, kde tieto dve dokázali pri tých spomínaných stojanoch stráviť niečo cez dve hodiny! Taký bežný deň :D 
Po dvojhodinovom skúmaní každej jednej veci (fakt každej), ktorá sa v tých stojanoch nachádzala som odišla s telovou penou od Baley (cca 1,50 ) - sklamanie!!, sérom na rast mihalníc od Dermacolu (cca 1,70 ) a balzamom na pery Balea (cca 1 ).
Na druhý deň sme veľmi podobným spôsobom prišli na zľavy v oddelení kozmetiky v trnavskom Tescu. Odtiaľ som si odniesla micerálnu vodu Loreal (cca 3,90 ), ktorú som už dlhšie chcela vyskúšať, rúž Maybelline, odtieň 040 Crystal Pink (cca 2,50 ) a laky na nechty. O laku od Essence a jeho kvalitách ste sa mohli dočítať už TU(klik). Druhý je lak na pečiatky takisto od Essence (cca 1,50 ), z ktorého ani zďaleka taká nadšená nie som.

3. kategória - „MÁM NAJVIACSUPER MAMINKU :)“


Už z názvu je jasné, akým spôsobom som sa k týmto veciam dostala :) 
štetcoch od Zoevy a mojej túžbe po nich ste mohli čítať TU(klik). Spolu s Makeup Clutch Palette od E.l.f.-u (detail si môžete pozrieť TU(klik)) som ich dostala od maminy ako oneskorený vianočný darček a nemôžem byť viac nadšená! :) Aj o týchto veciach môžete očakávať recenziu, len to chce ešte čas :) 
Do tejto kategórie som zaradila aj svetrík F&F (cca 15 ), ktorý sa mi veľmi páčil a moja dobrá maminka mi kúpila aj ten :)

Toľko moje januárové úlovky. Z niektorých vecí som nadšená, z niektorých sklamaná a z niektorých ani tak ani tak :)
Recenzie budú, len niektorým produktom musím dať ešte čas :) Určite mi dajte vedieť, o čom by ste si recenziu chceli prečítať, prípadne hocijaké iné pripomienky a postrehy :)

Ďakujem vám a zároveň gratulujem, ak sa vám podarilo dočítať to až sem :)
Prajem Vám krásny zvyšok víkendu!


A čo máte nové vy? Aký bol január pre Vás? Nejaké zaujímavé úlovky? Určite mi napíšte do komentárov Vaše tipy, názory, postrehy, hocičo :)

Facebook Instagram | Bloglovin | Ask.fm |


10 komentárov:

  1. Krásné věci...ten svetřík a paletka od mamky jsou super a hrozně se mi líbí ten modrý lak.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak Ty si to mala riadne štedré :) Ten svetrík je fakt krásny :) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. juuuj,to mi pripomína, že by som mala ísť na nákupy :D krásne vecičky si si pokúpila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Aj mňa to na nákupy láka stále :) Veľmi si ceníme, že si sem k nám zavítala :)

      Odstrániť
  4. samé krásne veci. Ale prečo ta malinová Balea sklamala? Tiež som ju kupila vo výpredajoch a podla mna je perfektná!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja mám asi až príliš suchú pokožku ale je to pre mňa málo hydratačné, lebo keď som sa ňou natrela, tak do pár minút som vôbec nemala pocit, že by som sa niečím natierala. Aj vôňu som po chvíľke necítila vôbec. A tak celkovo mi vlastne ten produkt vôbec nesadol, som rada, že som ho nekupovala v plnej cene :)) *K

      Odstrániť
  5. Já se teda omlouvám, nečetla jsem, pář mám právě migrénu a asi by mě to zabilo:-D Ale fotky já ráda, ty štětce vypadají skvěle!!! Svetr taky boží, mamka je skvělá!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za úprimnosť :)) A aj za pochvalu, štetce aj svetrík sú super, veľmi som spokojná :) *K*

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥