streda 18. júna 2014

TIP na úžasné LAKY!


Ahojte baby! Už zase prešlo niekoľko dní od nášho posledného príspevku a preto som sa rozhodla vám dnes poskytnúť mini-recenziu a zároveň tip na laky, ktoré podľa mňa nemajú chybu! Najskôr by som vás však chcela trošku poinformovať čo sa deje, udialo a doplniť info, ktoré sme vám dali v poslednom článku TU. Takže po prvé o mne, po druhé o Katke a po tretie o dlho-očakávanej giveaway :) 

1.) Nejdem vás vyčerpávať dlhými monológmi o tom ako sa mám a tárať dve na tri, ale poviem vám jednu dôležitú vec a to je, že ani sama neviem ako mi čas uteká tieto letné dni :D Mám kopu roboty s plánovaním promócii, vymýšľaním oznámení, kupovaním šiat, vyberaním reštaurácie a tak ani neviem kde mi hlava stojí. A do toho samozrejme cez pekné dni treba vybehnúť von a tak mi moc času na blog neostáva.

2.) Ku Katke sa nejdem tiež rozpisovať, ale šťastlivo doletela a už pekne zarezáva v U.S. and A. a veeeľmi jej závidím pláž a more a všetko okolo toho :) Kedže sa potrebuje trošku zabývať, vybaliť, ponakupovať a hlavne pracovať, tak budem s vami dúfať, že jej nejaký ten čas na blog zostane a keď nie, tak sa budem tešiť na celú trojmesačnú reportáž spoza veľkej mláky :))

3.) No a posledná vec je už toľkými legendami opradená giveawaaay :D Môžem hrdo skonštatovať, že je nachystaná, skompletizovaná a pripravená na nafotenie. No ako píšem toho času nie je moc a preto pevne verím, že ešte budete mať trošku strpenia. Sľubujem, že sa budem snažiť ju nahodiť čím skôr, aby sme sa Vám odvďačili za trpezlivosť :) 

Tak toľko na úvod a teraz spomínaná mini-recenzia.


Tieto zázraky som objavila úplnou náhodou. Zistila som totiž, že u nás v Ružomberku je AVON obchodík a keďže som si asi sto rokov z AVON-u nič neobjednávala, tak som tam zo zvedavosti zašla. Milá pani predavačka mi odporučila laky GEL finish, pretože práve prebieha akcia a to taká, že za jeden zaplatíte 4,90,- eur a za druhý len 3 centy!!! No proste krása...tak som odchádzala spokojná s dvoma lakmi vo vrecku, o ktorých som ešte netušila aké budú parádne...
(neviem presne dokedy akcia trvá, ale na stránke AVON-u ešte stále prebieha, takže ak máte záujem, laky sa dajú objednať napr. TU.)

Poďme k recenzii. 

Popis lakov na stránke hovorí, že ide o manikúru s gélovým efektom 3 v 1. Lak by mal v konečnom efekte pôsobiť zároveň ako:

1.) PODKLADOVÝ LAK - vyhladenie a ochrana nechtov
2.) FAREBNÝ LAK - výrazný už po jednej vrstve
3.) POVRCHOVÝ LAK - na posilnenie a lesk

Sama môžem konštatovať, že popis sedí a lak je pre mňa jeden z najlepších lakov aké som kedy vyskúšala. Je výrazný, dlho vydrží a je naozaj lesklý!



Musím povedať, že zvyčajne, nech si namaľujem nechty čímkoľvek-akokoľvek drahým, tak nechty mi vydržia bez ujmy tak maximálne jeden deň. Neviem, či je to mojimi nechtami alebo neviem poriadne nanášať lak, ale fakt viac ako deň sa mi na nich neudrží nič. Preto som bola veľmi milo prekvapená, keď mi tento lak z AVON-u doprial neuveriteľné 4 dni bez lakovania! Nezľaknite sa tých 4 dní...verím tomu, že ostatným vydrží aj dva krát dlhšie, ale ako vravím ja mám s týmto problém :)



Lak sa pri nanášaní krásne zleje, takže žiadne pásiky od štetca, ľahko sa nanáša a čo je najdôležitejšie rýchlo uschne! Takže pre mňa ďalšie obrovské plus, lebo zvyčajne nemám čas vyčkávať 2 hodiny na to, aby mi uschli nechty čo potom obvykle vedie ku katastrofám a zničeným nechtom :) So štetcom sa pracuje dobre a pre mňa je praktický.



Ďalším plusom je, že naozaj už po jednej vrstve je lak výrazný a druhú ani nepotrebujete nanášať... Myslím, že tak treba urobiť len pre pevnosť a výraznejšiu farbu :) Na ukážku som odfotila len môj malíček, pretože moje nechty nie sú stvorené na fotenie, preto som sa aj k tejto recenzii dosť dlho odhodlávala :)
Ako vidíte, odtiene sú veľmi podobné a na fotkách nevidno poriadne rozdiel, ale na prvej je odtieň 809 - Fabulous a na druhej odtieň 810 - Fire Cracker. :)



Na záver už len zopakujem a zhrniem, že k tomuto laku naozaj nemám žiadne námietky:

+ dlhotrvajúci
+ rýchlo uschne
+ nanášanie
+ lesk
+ množstvo krásnych odtieňov
+ akcia jeden + druhý za 3 centy

Odo mňa jednoznačne získava plný počet!

Určite si skočím ešte minimálne po dva! Dúfam teda, že som vám dala dobrý tip na nákup a určite mi dajte vedieť svoje pocity, ak už s nimi máte skúsenosť, prípadne keď si ich zadovážite. Teším sa na Vaše komentáre! :)





17 komentárov:

  1. Skúsenosť mám presne tú istú! Naozaj stačí len jedna vrstva, druhú som si buď nedala, alebo len pre môj ,,dobrý" pocit :-)
    Navyše sa mi páči celkom veľké množstvo odtieňov.. Som s ich kvalitou spokojná, vrele doporučujem ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som šťastná, že mi to môže niekto potvrdiť a že máš rovnakú skúsenosť :) Aj mne sa veľmi páčia tie odtiene. Najradšej by som si všetky kúpila ;) Ďakujem moc za názor.

      Odstrániť
  2. akosi moc neverim už lakom od avonu mam doma asi tri a každy sa olupal na druhy deň,,, alebo že by bol tento výnimkou?:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ako píšem z Avonu som si ani ja už dlho nič neobjednávala, lebo tiež som nemala najlepšiu skúsenosť...Ale nechala som sa nalákať a teraz neľutujem. Možno je tento lak svetlá výnimka :) skús, uvidíš a určite mi daj vedieť, ak sa rozhodneš ho skúsiť :)) budem veľmi zvedavá!

      Odstrániť
  3. Úplne sa s tebou stotožňujem "u need to have this one":) zbožňujem tieto laky a už ich mám 5 a stále sa mi máli. Nič si z toho nerob, mne tiež vydržia len4 dni a mojim kamoškám tak 10 no:D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma na jednej strane teší, že nie som jediný mimozemšťan v tomto :) na druhej viem aký je to problém a hrôza lakovať si nechty 300 krát do týždňa :D som rada, že aj ty máš s nimi takú dobrú skúsenosť. Snáď ich neprestanú vyrábať a pridajú čo najviac odtieňov :) Inak dobrú skúsenosť som mala teraz v poslednom čase aj s lakom od Flormar, tak ak si ešte neskúšala, tak odporúčam :)

      Odstrániť
  4. Laky od Avonu nemám rada, pretože všetky sa mi hneď olúpali :/ mala som z toho nervy a tak som začala kupovať iné laky, ktoré mi naozaj dlho vydržia :) Táto reenzia je pozitívna tak uvidíme či si ho zakúpim :D lebo mám naozaj strach keď niekde vidím laky od Avonu
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ho vyskúšaš teda, tak daj určite vedieť, či aj tento ťa sklamal :) Možno ťa tento raz príjemne prekvapí. A ďakujeme za pozvanie, určite to omrkneme ;)

      Odstrániť
  5. Z avonu som si zatiaľ žiaden lak nekúpila, ale tieto, hlavne ten červený, keďže milujem na nechtoch červenú vyzerá skvelo, určite vyskúšam!:)

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite daj vedieť potom ako si spokojná :) a červená je top, aj keď tieto dva sú v ružovej a oranžovej. Asi sa mi nepodarilo dobre zachytiť na fotke odtieň, ale myslím, že v ponuke nájdeš aj červený :)

      Odstrániť
  6. O Avoňáckych lakoch som počula už veľa dobrého, no zatiaľ som nemala tú česť. Asi ich v budúcnosti omrknem ;)
    Nominovala som vás na Liebster Tag na mojom blogu, tak ak by ste mali záujem, môžete sa zapojiť ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/08/tag-liebster-award.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Síce neskoro odpovedám, ale ďakujeme moc za nomináciu a ešte sa snáď zapojíme aj my :)

      Odstrániť
  7. Tiež som po nich pokukovala,ale škoda že v Írsku už Avon skončil, taže sa k nim už asi nedostanem. :(
    Inak som našla tento blog cez Nicku a páči sa mi tu, tak si ho pridávam do čitateľského zoznamu. :)

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda veru, možno sa k nim nejakým zázrakom ešte dostaneš a ďakujeme za pochvalu, veľmi si to ceníme :)

      Odstrániť
  8. Ahoj moc hezký článek :) Tagnula jsem tě do TAGU Liebster award TAG, pokud jsi ho ještě nedělala, budu moc ráda, když ho uděláš :)

    http://nellylove99.blogspot.cz/2014/09/liebster-awardtag.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Nelly Love, ďakujeme veľmi za nomináciu, po dlhšej prestávke sa na tag isto kukneme a skúsime ho urobiť, aj keď trošku neskôr :D

      Odstrániť
  9. Ahoj :) ďakujeme za pozvanie, aj keď sme to nestihli, ale nabudúce snáď :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥