utorok 3. júna 2014

Čo máme nové? a.k.a. NEW IN from life!

Ahojte baby!
Ak ste sa báli, už sa nemusíte - žijeme!!! :) Tento článok sme si pre vás chystali hneď po štátniciach, lebo sme si mysleli, že keď nám skončí škola budeme mať toľko voľného času, že nebudeme vedieť čo s ním. Lenže práve tým, že nám skončili školské povinnosti, zavalili nás "real life" povinnosti  - úrad práce, status nezamestnaných, hľadanie zmyslu života, plakanie nad budúcnosťou a podobné mimoškolské lahôdky :) A popravde, potrebovali sme aj vypnúť od všetkého okolo a konečne sa venovať rodine a priateľom namiesto vysedávania za počítačom a knihami. 

Veľmi si ceníme, že aj napriek našej neaktivite ste náš blog navštevovali a dokonca sa aj zvýšil počet sledovateľov. Aj kvôli tomuto už intenzívne pripravujeme sľubovanú giveaway, ktorou sa vám chceme poďakovať, že ste také skvelé :) 

A čo nám vlastne za ten mesiac podarilo? 
Po 19 rokoch sa nám skončil status študentiek a posledných 5 rokov štúdia sme čerstvo zavŕšili - tromi písmenami pred menom. Takže sme obidve hrdé držiteľky titulu Mgr. (wueeeej) :) Samozrejme sme to patrične oslávili čo bola tiež jedna z príčin našej blogovej nečinnosti :) Aby ste mali predstavu ako to vyzeralo, prikladáme aj pár fotiek, enjoy :)



Trnava Walk of Fame :)






Štátnicová mani by Katka :)
Dokončenie školy prinieslo aj nové plány
Ako vám Katka spomínala TU, popri učení riešila aj svoje letné plány, ktoré sa dajú pokladať za malé splnenie sna. Tým snom bolo znova sa vrátiť do Ameriky (po minuloročnej dovolenke - KLIK), čo sa jej toto leto podarí, pretože už o 2 dni odlieta na tri mesiace do slnečného Ocean City v štáte Maryland, US (wueeej 2) :) Keďže je to veľká neznáma, nevie či bude stíhať prispievať, ale určite sa posnaží si z blogu spraviť minimálne americký denníček :) 
A čo Dodka? Tá sa bude musieť popasovať so slovenskou byrokratickou realitou a snažiť sa svoj právnický titul aj zúročiť :) 
Znamená to, že nevieme ako často sa nám podarí k blogu dostať, no verte nám, budeme sa zo všetkých síl snažiť vás nesklamať a aj naďalej napádať článkami :) Zopár ich už máme aj nachystaných, tak veríme, že sa máte na čo tešiť.

Dúfame, že nám ostanete verné a budete mať s nami trpezlivosť :)
A čo Vy a Vaše plány na leto? Tešíme sa na Vaše komentáre :)



P.S.: Ďakujeme za 10 000 vzhliadnutí blogu! ♥♥♥


11 komentárov:

  1. Gratulujem kočky, moc sa teším na nové príspevky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Blahozelam :) Tak uz si mozete konecne vydychnut ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme a áno môžme len aj tých neškolských povinností je nejako priveľa na náš vkus hh :D

      Odstrániť
  3. Super, kočky, blahoželám! A nech sa vám darí naďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je super!! Gratuluju!!!! :)

    www.meow005.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratuluji! Mimochodem na fotkách Vám to strašně sluší. A Katko, užíj si to v Americe! Hned bych jela taky :) Doufám, že se nějakých těch příspěvků dočkááme :)) franckovaveronika.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥