utorok 1. apríla 2014

Marcový HAUL / NEW IN (by Katik)

Čaute žienky!

Je tu apríl a to znamená znova sa trošku pochváliť marcovými nákupmi :) Nejdem sa opäť rozpisovať ako rýchlo mi tento mesiac ušiel, no fakt mám pocit, že čím som staršia, tým rýchlejšie plynie čas. 
Zdá sa mi, že februárový new in som dávala len pred pár dňami a ono to už je pred mesiacom! 
V priebehu marca mi konečne pribudli nové kúsky aj v šatníku, už bolo treba trošku doplniť. Takže moje nové vecičky som rozdelila na kozmetiku, oblečenie a doplnky. 
Čo mi teda do zbierky pribudlo? Let's see...

S niektorými vecami som sa vám už chválila na našom instagrame, ale teraz poďme pekne po poriadku. Btw. ak nás tam ešte nesledujete, treba to okamžite napraviť!
Začnem teda kozmetikou (kto by to bol povedal?)

KOZMETIKA

NYC púder (704A Warm Beige) - došiel mi môj obľúbenec Affinitone od Maybelline, tak som hľadala náhradníka a aj som našla. Púder od NYC je fajn, som spokojná. S mojou suchou pleťou pudrovať príliš nepotrebujem, takže ako fixátor make-upu a korektoru je skvelý :)
Balea olej na vlasy som si kúpila jednak kvôli pozitívnym recenziám a jednak kvôli tomu, aby som jeden mala na priváte v Trnave a druhý doma (od Elseve). Takto nemusím jeden olej trepať hore-dole.
Rúž od Alverde som kúpila v akcií za nejaké cca euro alebo dve. Veľmi sa mi páčila farba (20 Strandkorb), tak som si myslela, že nákup jak oči, no po nanesení na pery som zistila, že odtieň mi totálne nesadol. Možno ho niekedy využijem v kombinácií s iným rúžom, no samostatne je pre mňa nepoužiteľný. Preto je swatch na ruke, nie na perách.


Imperial make-up (Nude) od Dermacolu je pre mňa totálna TOPka medzi make-upmi a určite bude naň aj recenzia. Spolu s anti-red bázou od Catrice tvoria perfektnú kombináciu na bežné nosenie.
Do zbierky lakov mi pribudol biely Rimmel (703 White Hot Love), ktorý som zatiaľ neskúšala a úžasný Stars Enamel (04 Mistero Grey) od Gabriella Salvete, ktorý ste už mohli vidieť v mojom poslednom nail design tutoriály (TU) alebo na instagrame (TU).
Lesk od Yves Rocher (71 - Praliné) bol ako darček k marcovému vydaniu Marianne. Ja nie som nejaký extra "používač" leskov, ale tento je veľmi fajn. Je to môj úplne prvý výrobok od Yves Rocher.  
Kozmetické nákupy uzatvárajú dve maskary - nová Colossal Go Extreme Volum' od Maybelline a Get Big Lashes od Essence. Na obidve ma zlákali blogy. 
Na Get Big Lashes som niekde čítala odporúčanie, že je úplne naj vo svojej cenovej relácií. Tak som teda skúsila a zbytočne. Pre mňa má určite veľmi ďaleko od naj, zbytočne vyhodené peniaze. 
Recenzie na Collosalku vás určite neobišli, boli všade a väčšinou pozitívne, tak keď som videla akciu v 101 drogérií, zobrala som si ju. A je skvelá!


Kozmetickú kategóriu uzatvára balíček Rimmel kozmetiky, ktorý som vyhrala u Danky (Krinolina - Pretty woman) a nemohla som byť viac šťastná! Obsahoval maskaru Scandaleyes,  očné tiene (016 Urban Flower) a lesk na pery (180 No Regrets). Ako bonus som dostala ešte nejaké vzorečky
No povedzte mi, koho by takáto výhra nepotešila? :)



OBLEČENIE
Ako som spomínala v úvode, konečne som niečo doplnila aj do šatníka. Pomohli tomu nákupy v Žiline s priateľom a v Martine a Liptovskom Mikuláši s maminkou ♥ 
Každá jedna vec mi robí neskutočnú radosť!

Mikinu "Shopping Is My Cardio" som v Tally Weijl obkukovala už dlhšie, veľmi sa mi páčila, ale za plnú cenu sa mi ju nejako dvakrát brať nechcelo. Preto keď som videla 25% akciu, bolo rozhodnuté!
Konečne mám jedny poriadne čierne slim nohavice, ktoré by mali byť základom každého šatníka. Taktiež z Tally Weijl
Pohodlné tenisky sú z New Yorkeru a sú ako papučky :)


Posledným kúskom do šatníka je sveter z C&A (Clockhouse) ktorý síce na prvý pohľad vyzerá teplý, ale je celý "dierkavý" a presne vhodný na jar alebo jeseň :)

DOPLNKY

Odkedy Dodka postla článok o oversize náhrdelníkoch, hľadala som svojich favoritov. Hľadala, hľadala a konečne aj našla!


Prvé dva sú z Takka a zlatá reťaz je z Bijou Brigitte (už som sa chválila na instagrame TU). Poriadne veľkú, až masívnu zlatú reťaz hľadám už dlho, veľmi sa mi taký štýl á la Bronx páči. Konkrétne táto z Bijou Brigitte je fajn, ale stále to nie je presne taká, akú som hľadala.

Úplne poslednými kúskami za minulý mesiac sú náušnice. 

Zlaté srdiečka - Gate
Krídla - Bijou Brigitte

Takto vyzeral môj marec. Som vďačná najmä mamine za väčšinu vecí. Bojím sa toho, že keď si budem na seba zarábať sama, tak to finančne nezvládnem :D Ale ako sa vraví, dáko bolo, dáko bude :)
A aký bol Váš marec?
Prajem krásny zvyšok dňa, ešte krajší celý apríl a pozor na prvoaprílové žarty! :)

Čo Vy a Vaše nákupy? Máte s niektorými kozmetickými výrobkami skúsenosti? Ak áno, aké?
Teším sa na komentáre :)



14 komentárov:

  1. Krásné doplňky, ten řetěz na krk sháním taky ;). Na ruce ten odstín rtěnky od Alverde vypadá celkem hezky, škoda, že ti nesedí, jak píšeš.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Ako som písala, aj mňa zaujala tá farba, je to veru škoda... možno keď budem opálená, tak inak vynikne, uvidíme :)

      Odstrániť
  2. oblečenie a doplnky sa mi maximálne páčia!!! :))) tá mikinka je božská :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, ja som maximálne spokojná. Hlavne s tou mikinou. Odkedy som si ju kúpila som ju mala asi tri dni po sebe na sebe a som si povedala, že zas to nemôžem preháňať a nenosiť už teraz nič iné :D

      Odstrániť
  3. veeľmi sa mi páči tento váš blog :) bolo by fajn ešte písať ceny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme :)
      Vidíííš, ja som na to úplne zabudla! V januárovom a februárovom článku som písala aj ceny a tu som zabudla, polepším sa :))

      Odstrániť
  4. Jeeej baby super blog máte ;) Som rada, že som objavila niečo nové.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pre mna by malo byt tricko: shopping cosmetics is my cardio :-D celkom by ma zaujimalo viac o podladovej baze od Catrice..uz som o nej citala na jednom blogu..ale obavala som sa tej zelenej a aj tej konzistencii, kde som ju skusala v dm..
    Sa uplne lisime, pretoze mne Dermacol imperial mi vobec nevyhovuje a naopak Get big lashes su celkom fajn na tu cenovu kategoriu.. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na podkladovú bázu by som možno spravila recenziu, len sa k nej ešte neviem objektívne vyjadriť, musím tomu nechať čas a utriediť si názor :)) Konzistencia sa mi zdá fajn, zelená sa rozotrením zneutralizuje, len obsahuje dosť veľa trblietok a niekedy mi to až vadí. Ale inak som s ňou spokojná - to sú také prvé dojmy :)
      Heh a to presne potvrdzuje, že ako je to takmer vždy pri kozmetike individuálne :) Pre mňa je ten Dermacol jediný make-up, ktorý mi nevysušuje pleť ešte viac ako ju mám, perfektná vec pre suchú pleť. Jedine výdrž nie je nič svetaborné. A k Get big lashes prižmúrim teda oko keď je to za tú cenu, ale len trošku no :)))
      A ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  6. Nádherné věci sis koupila...máš moc pěkné fotky a obecně i moc pěkný blog...a proto nechápu proč máš jen 59 prav. čtenářů?!!!!

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/ (musela jsem se přihlásit mezi tvé pravidelné čtenáře a už jsem 60......gratuluji!!! a byla bych moc ráda, kdyby ses i ty přihlásila mezi mé pravidelné čtenáře) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :)
      Blog máme zatiaľ len tri mesiace, tak ľudia si náš ešte len hľadajú (teda dúfame :))
      Určite sa pozrieme na tvoj blog :)

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥