nedeľa 1. februára 2015

Tip na nákup - kozmetický organizér

Krásny začiatok februára želám!
Dnes mám pre vás len taký rýchly tip na nákup v prípade, že hľadáte kozmetický organizér. Nedávno som s maminou blúdila po StopShope a nakukli sme aj do Kiku, kde som tohto fešáka zbadala. Obal mal síce dosť príšerný, ale podstatné je, čo sa nachádzalo vo vnútri. Keďže je to menší organizér, skladujem v ňom kozmetiku, ktorú využívam najčastejšie, aby som ju mala po ruke a v poriadku. Ostatné produkty mám zatiaľ v šuplíku, ale časom mi hádam pribudne takýchto praktických vecičiek na organizovanie viac.
Ako môžte vidieť na fotke, obsahuje 12 priečinkov na rúže, 2 na ceruzky/maskary/štetce a 2 na ostatné záležitosti ako púdre či tiene, prípadne hocičo iné. Najlepšia na ňom je cena - 3,19 eur! Na výber majú ešte rôzne druhy menších pomocníkov na štetce, kozmetické tampóny alebo šperky a ceny všetkých sa pohybujú okolo 1 až 3 eur. Moja zbierka rúžov sa však pomaly, ale isto rozrastá (juchuuu), tak som si už z Ebayu stihla objednať ďalšieho pomocníka (KLIK). 
Môj malý-veľký sen je mať krásny kozmetický stolík s veľkým zrkadlom a nejakými šuplíčkami k tomu, kde by som si všetko krásne zorganizovala a zariadila podľa svojich predstáv. Sledovanie beauty youtuberiek si žiada svoju daň. Hmmm, keď raz budem veľkááá a bohatááá.... :)
Ako skladujete svoju kozmetiku Vy? 
Využívate podobné organizéry?
P.S.: Nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY ak ste tak ešte neurobili!



8 komentárov:

  1. Jee tak to se tam taky juknu! tenhle stojánek mám už dlouho na wishlistu. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Budu se muset zajit do Kiku zase podivat, tenhle organizer je super ale zatim jsem po nem pokukovala jenom na eBay. Koupit ho nekde v kamenne prodejne by bylo urcite lepsi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeeej, tak ja do Kiku naozaj pôjdem, toto by sa mi fakt hodilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak toto si kúpim hneď, ako na to natrafím...super!:)
    http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám tie klasické stojany iba na rúže a je to skvelý vynález, určite sa pôjdem mrknúť aj na iné verzie :) A máš pravdu tie youtuberky si neuvedomujú ako kvôli nim niekedy trpíme :(

    Missy z LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem Vám za komentáre, som veľmi rada, že som dobre poradila a dúfam, že budete spokojné ak si ho kúpite :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten je parádní a super cena. Já jsem si minulý týden taky koupila v Kiku organizér, ale u nás tento neměli, měli jiný, je i se zrcátkem. Jinak mám taky na rtěnky ten z ebay :) Jenže ty ostatní jsou tam stále dost drahé, o to víc mě potěšil ten Kik.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥