sobota 13. decembra 2014

Telové mlieko Ziaja - double recenzia


Koniec roka je za dverami, preto treba dobehnúť všetky resty či už blogové, alebo školské, pracovné, životné. Preto v zmysle „radšej neskoro ako nikdy“ vám prinášame double recenziu telového mliečka, ktorá sa nám trošku zasekla na pol ceste z počítača na internet :)

Produkt
Telové mlieko, ktorého recenziu vám prinášame je z rady "Ziaja kozie mlieko", o ktorej ste už určite veľa krát počuli. Kozie mlieko je bohaté na proteíny, organické kyseliny, lipidy, uhľohydráty, vitamín A a vitamín D. Kombinácia týchto zložiek pokožku chráni pred nepriaznivými vplyvmi životného prostredia a robí ju pružnejšou, vláčnejšou a hydratovanou. Kozie mlieko má však aj ďalšie priaznivé účinky. Pôsobí omladzujúco a oneskoruje procesy starnutia, preto je rad kozie mlieko od Ziaji veľmi vhodné pre suchú pokožku a takisto pre pokožku, na ktorej sa známky starnutia alebo vrások už začínajú prejavovať. Nie je to však podmienka. Vďaka svojmu zloženiu je Ziaja kozie mlieko vhodná pre všetky typy pleti, takisto pre alergikov a ľudí trpiacimi atopickými ekzémami. 
Dbať na to, aby bola pokožka hydratovaná je dôležité hlavne v chladnejšom období. O starostlivosti o suchú pleť ste sa na našom blogu mohli dočítať už TU.

Telové mlieko je v 400 ml balení s pumpičkou. Má krémovú konzistenciu (klasicky ako takmer každé telové mlieko) a dobre sa rozotiera. 

Cena
Cca 5,89 

A čo na to my?
Dodka:
V prvom rade chcem povedať, že testovanie telového mlieka Ziaja bolo mojou prvou skúsenosťou s touto značkou. Neviem, či bolo výhodou alebo nevýhodou, že ako prvý produkt som skúsila práve telové mlieko, ale so svojimi dojmami sa s Vami veľmi rada podelím. 
Pohodlné balenie s pumpičkou ma hneď oslovilo. Obal mliečka na mňa pôsobí čistým, elegantným a "na úrovni" dojmom, ak viete ako to myslím :) 
Ako sme už spomínali, s recenziou sme sa síce oneskorili, ale nebrala by som to ako tragédiu, vďaka tomu môžem podať dlhodobú a kvalitnejšiu recenziu. Napríklad môžem potvrdiť, že toto telové mlieko mi oproti iným vydržalo naozaj veľmi dlho. Až som mala pocit, že ho už nikdy nedopoužívam. Nakoniec sa však podarilo a ďalšiu vec, ktorú preto môžem potvrdiť je, že na suchú pokožku sadne ako uliate. Zdalo sa mi, že pokožka je dlhšie "ne-suchá" ako pri iných telových mliekach a aj hydratácia sa dostavila už po pár použitiach. Dlhodobým používaním sa to už síce nevylepšovalo, ale hydratácia ostávala na vysokej úrovni. Jediným mínusom je vôňa, ktorá mi nesadla. Je to taká typická krémová vôňa a mne viac vyhovujú sladké a svieže. Na druhej strane chápem, že kozie mlieko nemôže voňať ako čerstvé jahôdky, ale ak mám spomenúť aj jeho nevýhody, tak to je pre mňa jediná.


Katka:
Aby som bola úprimná, telové mlieko som používala len približne 2 týždne, pretože som potom akurát odišla do USA a nechala som ho dopoužívať mamine. Takže zhrniem aj moje aj jej pocity.
Určite by som vyzdvihla balenie s pumpičkou. Pokým nemáte telové mlieko s pumpičkou, ani neviete aká je to vychytávka :) Nanesiete si toľko mlieka, koľko potrebujete, dávkovanie môžete opakovať a neocapkáte si celú fľašku. Mliečko samo o sebe je fajn. Pokožku dobre hydratuje, ten pocit trvá pomerne dlho. Takisto sa dobre rozotiera a relatívne rýchlo vsiakne do pokožky. Jediné čo by sa mu dalo vytknúť je vôňa, pretože, úprimne, je taká nijaká. Mlieko vonia ako klasický krém. Mám rada voňavé telové mliečka, preto je to vec, ktorá mi moc nevyhovala. 
Celkovo sa aj s maminou zhodneme, že telové mlieko je z tých lepších a je super, že veľmi dlho vydrží.


Zhrnutie
Plusy/mínusy
+ veľkosť balenia
+ pumpička na dávkovanie
+ hydratácia
+ pomer ceny, kvality a výdrže

- vôňa

Môžeme s čistým svedomím povedať, že sme mliečko testovali nezávisle od seba (každá sme mali svoje vlastné) a výsledné hodnotenie dopadlo veľmi podobne. Obe sme sa zhodli na jeho výhodách a aj tej jedinej nevýhode. Preto za nás obidve mu dávame 4 hviezdičky. Ak by sa k nám dostalo takto kvalitné mliečko, ktoré by bolo ešte aj voňavé, malo by bez výhrad plný počet. 

Na záver ešte rýchla správa: 
Ak ste náhodou nepotrehli, spoločnosť Ziaja otvorila svoj prvý predajný ostrovček v OC Optima v Košiciach. Ostrovček nesie názov "Ziaja pre teba" a poteší Vás minimalistickým dizajnom a širokým sortimentom kozmetiky - okolo 400 prípravkov. Veľkou výhodou je vernostný program, v rámci ktorého získate vernostnú kartu automaticky pri prvom nákupe. Od budúceho roka sa zároveň môžeme tešiť na nové produkty, ktoré sa k nám na Slovensko postupne dostanú - Ziaja MED, línia Kokos a Slim, Ziaja SUN, peelingové a masážne oleje, línia ORIENT a mnoho mnoho ďalších.
Viac sa dozviete na webe ziaja.sk alebo na ich facebooku.
Za seba môžme povedať, že pri najbližšej ceste na východ určite Ziaja stánok neobídeme :)


Máte skúsenosti so značkou Ziaja? Aký máte na ňu názor? 
Vyskúšali ste radu kozie mlieko, prípadne iné rady? 
Ako sa Vám páčia?


*Ďakujeme spoločnosti Ziaja za poskytnutie produktu na zrecenzovanie.


4 komentáre:

  1. Moc hezká recenze. Já mám zálusk spíše na to kakaové mléko. Momentálně používám řadu Oliva a jsem spokojená. Jen teda pleťový krém je na mě moc hutný a proto jej dávám jen na dekolt, jelikož mi nadělal dost paseky na obličeji. Vůně je ale v tomto případě příjemná. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme krásne za komentár :) Ja osobne som ešte kakaové mlieko neskúšala, lebo sa celkom bojím, či by mi nevoňalo príliš kakaovo :)) Radu Oliva používala mamina a tá si ju celkom chválila, takže asi naozaj záleží od typu pleti. *K

      Odstrániť
  2. To kozie mlieko som mala, tiež som naň robila recenziu, a musím skonštatovať, že je neskutočné ♥ A tá jeho vôňa, mmm ♥

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ❈ CHRISTMAS GIVEAWAY ❈

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) super, aspoň máme s čím porovnať. A k tej vôni - sto ľudí, sto chutí (vôní), tak chápeme :))

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥