utorok 30. decembra 2014

Christmas pleasures


Dúfam, že ste si sviatočné chvíle užili ako sa patrí. Všimla som si, že na blogoch sa objavujú články s vianočnými darčekmi a takisto som si všimla, že každý jeden, na ktorý natrafím aj rozkliknem. Človek (hlavne žena) je tvor zvedavý a nahliadnuť na to, čo kto dostal a akú radosť mu to spravilo je lákavé. Preto som sa rozhodla, že aj ja sa s vami podelím o darčeky, ktoré mi spravili najväčšiu radosť. Nechcem síce deliť radosť z darčekov na malú a veľkú, ale chápeme sa, že niektoré veci nás jednoducho potešia viac ako iné. Ale zas je pravda, že aj vianočné ponožky mi spravili veľkú radosť a vždy keď mám na nohách sobíkov, vytešujem sa :) 
Takže čo mi spomedzi všetkých darčekov spravilo najväčšiu radosť?

Ježiško (maminka) ma prekvapila celkom zaujímavým svetríkom s pandičkou, ale čuduj sa svetu, veľmi sa mi páči a teším sa na jeho nosenie. Tričko s trojštvrťovými rukávmi ma potešilo hlavne svojou čierno-bielo-zlatou kombináciou, lebo ja takú môžem.


Od Dodky som dostala kabelku, ktorá je nielen krásna, ale nebola ani prázdna. Skrývala v sebe ďalšie prekvapenia, ktorými boli náušničky medenej farby, krásny tmavofialový rúž a obal na telefón, vďaka ktorému ma určite niektorí ľudia označia za infantilnú, ale ja ho milujem!

 

Radosť mi spravil aj priateľ s jeho maminou. Okrem spomínaných vianočných ponožiek a iných, pre mňa veľmi vydarených a milých maličkostí som si v balíčku našla príjemnú voňavku Eclat značky Oriflame a strieborný náhrdelník, ktorý sa mi hodí k náramkom, ktoré som si nedávno kúpila.


Môj skromný radostný článok uzatvára darček od bráška. Samozrejme, že ma blogerky, ktoré sadu Sally Hansen recenzovali na ňu aj pekne namotali. No cena okolo 130 eur sa mi zdala až príliš, preto som gúglila, či sa s tým nedá niečo robiť. Na Amazone som ju našla za skvelú cenu - necelých 70 dolárov aj s poštovným (čo je okolo 57 eur), tak som sa rozhodla, že bratovi pomôžem s rozhodovaním čo mi kúpiť a poslala som mu link. Síce trošku oneskorene, ale sada došla v poriadku a ja nemôžem byť spokojnejšia.


A radosť pod stromčekom mi samozrejme spravili aj peniažky,ktoré som vám z pochopiteľných dôvodov nefotila :) 

Na záver Vám chceme popriať všetko najlepšie do nového roka, nech je minimálne dvakrát lepší ako predchádzajúci. Veľa úspechov, dobrých ľudí okolo seba a samozrejme parádnu silvestrovskú oslavu. Ďakujeme za priazeň a dúfame, že sa na našom blogu budeme stretávať aj v novom roku. 

Aké boli Vaše sviatky? 
Ktoré darčeky Vám spravili najväčšiu radosť?


4 komentáre:

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥