štvrtok 13. februára 2014

Naše malé kostýmové kreácie

Čaute baby!

Dnes sme si pre vás prichystali trošku netradičný článok. 
Chceli by sme vám ním ukázať kúsok z nášho vysokoškolského života, ktorý tento rok pre nás končí.

A keďže je obdobie fašiangov – karnevalov, možno Vás aj inšpirujeme :)


Nevieme, či sme vám to už spomínali, ale sme spolubývajúce už piaty rok. Bývame na byte v Trnave a síce každá z nás navštevuje inú univerzitu a fakultu, všetok zostávajúci voľný čas trávime väčšinou spolu. Sme v posledných ročníkoch a naše spolunažívanie nám prinieslo obrovské množstvo skvelých chvíľ a zážitkov :) Ale o tom možno niekedy nabudúce :) Teraz k podstate článku :)

Veľmi sme si obľúbili jednu akciu, ktorú každoročne organizuje jedna z týchto fakúlt. Beánia (prijímanie prvákov, väčšinou je to na spôsob plesu, no nie vždy) je zakaždým inak tematicky zameraná a okrem jednej (v roku 2010) sme sa zúčastnili každej a vždy to bola skvelá párty :) Vždy je tam neskutočná atmosféra, keďže nikto nechce prísť bez tématického outfitu a touto cestou sa s vami chceme podeliť o fotky, na ktorých môžete vidieť, v akých „maskách“ sme sa týchto Beánií zúčastnili my dve.

 Rok 2009 – Beánia na tému „Filmové hviezdy“
Prosíme, majte na pamäti, že sú to 5 ročné fotky, tak nás nesúďte :D Naša prvá Beánka bola v znamení  filmov a sveta okolo nich. My ako vystrašené prváčky sme sa do poslednej chvíle rozhodovali, či ideme a ak áno, tak čo na seba. Nakoniec sme šli tak nejak spontánne, pozbierali sme po byte všetko, čo by sa aspoň trošku hodilo a aby sme aké-také „kostýmy“ dali dokopy.
 Nakoniec to teda bol Jack SparrowMortisha Adams :)


 Rok 2011 – Beánia na tému „Mafia“
Z tohto roku bohužiaľ nemáme žiadne použiteľné fotky, lebo sme boli také hlúpe, že sme sa doma neodfotili predtým ako sme šli a v podniku sme na to nemysleli už tiež vôbec :( Dresscode na túto párty bol „mafiánsky“, teda minišaty, sieťkované pančuchy, klobúčiky a podobné srandy pre baby a oblek, klobúk či cigara pre chlapov. Takže si môžete predstaviť, že naše „outfity“ neboli moc originálne a splývali sme s davom iných „mafiánov“ :)

 Rok 2012 – Beánia na tému „Cesta okolo sveta“
Táto beánia bola jedna z najlepších, pretože sa konala v inom podniku, ako všetky ostatné a my tento druhý podnik máme radšej a ešte ho máme aj bližšie k domu :) Téma bola jasná – obliecť sa tak, aby sa celý podnik zmenil na medzinárodnú párty :) Mohli sme prísť oblečení ako Taliani, Číňania, Rusi, či Gejše alebo Eskimáci. Fantázií sa medze nekládli :)
 Tak sme vymysleli IndkuFrancúza :)




 Rok 2013 – Beánia na tému „Rozprávka“
The last one, the best one :) Rozprávková beánia bola o to rozprávkovejšia, že bola naša posledná. Snažili sme sa ju užiť si naplno, nielen priamo v podniku, ale aj pri výbere a výrobe kostýmov. A obe sme sa naozaj snažili, preto sme na párty prišli aj dosť neskoro :D
 Catwoman a Mŕtva nevesta Tima Burtona :)




Jedna s mojim "Jokerom", jeho make-up je môj výtvor :) (Katik)
Ach, ale sme si nostalgicky zaspomínali :) Ako radi by sme tieto akcie prežili znova, zapamätali si ešte viac zážitkov, spravili viac fotiek, užili ešte viac zábavy a určite sa ešte viac vyhrali s kostýmami. Ale vrátiť čas sa nedá a sme rady, že máme svoje spomienky :) Určite nám prosím dajte vedieť, či vás články takéhoto typu zaujímajú, aby sme vedeli do budúcna :)
Prajeme vám krásny zvyšok týždňa
A čo vy? Chodíte na takéto „karnevalové“ akcie? Alebo Halloweenske párty, kde sa môžete s maskami, kostýmami  a líčením vyhrať? Aký najbláznivejší kostým ste si vyrobili/požičali? 

Facebook Instagram | Bloglovin | Ask.fm |


8 komentárov:

  1. já snad ještě na žádné takové akci nebyla :-D Ale ty fotky jsou skvělé, pěkné kostýmy :-) lost-strength.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčame skúsiť isť... daj vedieť, ak pôjdeš, že ako to dopadlo :P A ďakujeme moc za pochvalu :)) *D*

      Odstrániť
  2. Nevesta a Indka .. wau ♥ S tým ste u mňa najviac zabodovali :) Skvelé typy na karneval :)) Určite tvoj blog budem sledovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta bagetka, hahaha :D Pekné inšpirácie aj fotografie. Veľmi sa mi páči napr. ten čierny, čipkovaný top ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme krásne :) A ten top ani nie je top :)) Mamina si to kúpila ako "set" aj s nohavičkami - má to byť akože tielko, pod tričko. Ale bolo je úzke, tak mi ho dala a ja som sa povedala, že to budem nosiť ako tričko :) A tak sa aj stalo a patrí k mojim obľúbeným :) Tak ďakujem ešte raz ♥ *K*

      Odstrániť
  4. každý jeden super, premyslený...no krása!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥