streda 5. februára 2014

Nail Art Inspirations

Peknú stredu želám!

Minule som si robila poriadok v počítači, triedila dokumenty a pozerala staré fotky.
Okrem toho, že som si nostalgicky zaspomínala na "staré dobré časy" som objavila, že mám zopár mojich nechtových výtvorov pofotených. Fakt len zopár, lebo málo krát sa stalo, že by mi napadlo odfotiť si, čo som "vytvorila". Teraz to už napravím a budem fotiť všetko a vždy :)
Tak som sa rozhodla, že vám ich sem pridám, možno niekoho inšpirujú :)


Inak, tie fotky sú strašné :D Keď som ich fotila, nemyslela som si, že ich niekedy zverejním, fotila som to viac-menej pre svoju potrebu. Preto som ich dala do jednej koláže, aby sa to nejakým spôsobom stratilo :) 
Tak prosím, nepozerajte na kvalitu fotiek a mieru rozmazanosti jednotlivých výtvorov :)) 
Pointa je, že som vás chcela možno inšpirovať a ak by sa vám niektoré nechty páčili, veľmi rada spravím "tutorial" s lepšími fotkami alebo postupom a samozrejme sa budem snažiť ich nejakým spôsobom vylepšiť. Len mi dajte vedieť a ja sa budem snažiť vyhovieť :)


Keď ich vidím takto pokope, tak mám pocit, že všetky sú na jedno kopyto :D Ale tak aspoň môžete vidieť "môj štýl" :) Snažím sa už trošku viac experimentovať, len nie vždy je na to čas alebo nálada a už aj keď je, tak viac-menej vždy skončím v tom istom "štýle" :) 
Rozmýšľala som nad nejakou "challenge", čo som videla u rôznych blogeriek, len stále váham, lebo neviem, či som až taká kreatívna. Ale možno sa hecnem a vyskúšam to, len si budem musieť dobre rozdeliť čas :)

To by bolo odomňa na dnes všetko. Už som otestovala pásiky na čistenie pórov od Montagne Jeunesse (o tých som písala TU), tak sa v najbližších dňoch môžte tešiť na recenziu, ktorá bude asi trošku iná od ostatných, ktoré som čítala. Veď uvidíte :)
Majte sa krásne a na záver ešte fotka mojich aktuálnych nechtov, ktoré síce ničím zaujímavé nie sú, ale páči sa mi tá farba laku od NYC (odtieň "Manhattan") :)


A čo vy? Radi experimentujete alebo máte radšej jednoduché nechtíky? Zaujali Vás niektoré z nechtov? Aký je Váš "štýl"? 

Ak by Vás zaujímalo, ktoré laky a odtiene som použila, alebo by ste chceli tutoriál, návod na niektoré z nechtov alebo máte čokoľvek iné na srdci, určite napíšte do komentárov :)




5 komentárov:

  1. Veľmi pekné nechty, veľmi sa mi páčia tie dole naľavo :) Ja mám nalakované nechty skoro stále, ale väčšinou sa nepúšťam do ničoho zložitého, lebo som tak trošku ľavá na maľovanie nechtov :DD :) Ale Tvoje vyzerajú super :) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Veď ani mne sa veľakrát nechce, poväčšine sa s nimi vyhrám, keď mám dôležitejšiu robotu :D *K

      Odstrániť
  2. Ahoj, super krásné nehty!!! Moc hezký blog, mrkni i ke mě, můžeme se navzájem odebírat:)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. práveže mne pripadajú veľmi originálne, isto sa inšpirujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som veľmi rada, že som niekoho inšpirovala :) *K*

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥