sobota 23. mája 2015

Vyhodnotenie jarnej FRESH GIVEAWAY


Víkend máme v plnom prúde, no nanešťastie to vyzerá tak, že bude celý upršaný a škaredý. Nevadí, je to ten pravý čas na zalezenie pod deku a prečítanie pár zaujímavých blogov, článkov a tipov. My sme sa rozhodli vylepšiť Vám tento nepríjemný čas sľúbeným vyhlásením víťazky našej jarnej FRESH GIVEAWAY.
Kým sa však dostaneme k samotnému menu, v prvom rade by sme sa vám chceli veľmi pekne poďakovať za účasť. Pri prvej giveaway nás prekvapila veľká účasť, ale pri tejto nám skoro oči vypadli! Veľmi si ceníme to, koľko sa vás zapojilo, naozaj. Spoločne sme prekročili hranicu 230 pravidelných čitateľov cez GFC a 175 na facebooku ♥ Týmto medzi nami vítame nové čitateľky :) Pevne veríme, že sa k blogu budete vracať aj po ukončení giveaway a že vás články budú baviť aspoň tak ako doteraz. Ešte raz veľké ĎAKUJEME a prejdime k tomu o čom vlastne tento článok je :)

Komu teda poputuje jarný fresh balíček?

Šťastie sa usmialo na komentár č. 14 - Andrea Miškocová 

Gratulujeme!!!


Adi, prosíme, aby si sa nám do stredy 27.5. ozvala na mail beautymissfits@gmail.com, prípadne správou na facebooku, aby sme ti balíček mohli čím skôr poslať. V prípade, že sa Andrea neozve, vo štvrtok (28.5.) vyhlásime náhradnú víťazku.

Víťazke ešte raz gratulujeme a prajeme vám pekný zvyšok víkendu!



7 komentárov:

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥