utorok 5. mája 2015

Pupa Milano | Vamp! Mascara (recenzia)


Po recenzii xXpress Volume & Black maskary od Gabriella Salvete sa dnes pozrieme na maskaru značky Pupa Milano. Už som o nej nejaké tie prvé dojmy napísala v poslednom NEW INe, ale myslím si, že si určite zaslúži viac slov. 
Aká teda Vamp! Mascara naozaj je?

Produkt
"Revolučná riasenka pre mimoriadne veľké riasy a nadmerný objem. Chceli by ste mať úžasné oči filmových hviezd už za niekoľko sekúnd? S Vamp! riasenkou budú Vaše oči vyzerať tak dramaticky, ako umelé riasy, a to bez starostí s ich nosením. Ťah po ťahu naberá objem mimoriadnu veľkosť, pre silné, plné a mimoriadne husté riasy. Výsledok? Očarujúci, bez akýchkoľvek pochybností! Neporaziteľne drží a nerozmazáva sa. Dostupná v 6 úžasných farbách: extra čierna, čokoládovo hnedá, hlboká noc, elektrizujúca modrá, ametystová fialová, smaragdovo zelená." Zdroj


Cena
7,90 € (ja som kupovala v akcií za 5,90 €)


Moje hodnotenie
V prvom rade musím vyzdvihnúť balenie, pretože maskara je zabalená v krabičke a ešte v samostatnom semišovom púzdre. Mne osobne sa taký detail veľmi páči, pôsobí to na mňa luxusne. Obal maskary je strieborný s logom. Jednoduché a vkusné. Jediné mínus čo by som ohľadom obalu povedala je, že častým používaním sa mi pri zatváraní špiní (môžte to vidieť aj na prvých fotkách) a niekedy si to nevšimnem a mám celé ruky čierne. Je to detail, na ktorý si treba dávať pozor.


Čo sa týka samotného obsahu balenia - kefka maskary je väčšia a má zaujímavý tvar. Mne sa s ním pracuje veľmi dobre. Zo začiatku je konzistencia maskary trošku tekutejšia, ale po nejakom čase sa trošku zmení a pracuje sa s ňou lepšie. Riasenka naozaj dodá sľubovaný objem, za čo som strašne rada. Ja osobne nemám s dĺžkou svojich rias problém, väčšinou hľadám hlavne objemové maskary. A naozaj môžem povedať, že Vamp! je jedna z najlepších aké som vyskúšala. Riasy pekne predelí, vytvorí želaný objem, počas dňa neopadáva. Čo viac si želať, no nie? 


Našla som aj však jedno negatívum a to, že počas dňa akoby vymizne. Neopadáva, ale jej intenzita časom zoslabne. Doteraz som si nevšimla či to tak je pri všetkých maskarách, zaregistrovala som to hlavne pri tejto. Nie je to však žiadna katastrofa, stačí ňou riasy po niekoľkých hodinách "prečesať" a krásna sýta farba je naspäť. Okrem tejto chybičky som nenašla žiadnu inú. 

Ak nemáte rady veľké nánosy maskary, tak si myslím, že nanesenie jednej vrstvy bude stačiť a efekt je tiež veľmi pekný. Ja osobne mám rada také "bohaté" mihalnice, tak vrstiev nanášam veľa (podľa toho koľko mám ráno času :D).

Zhrnutie
Plusy/mínusy
+ balenie/obal
+ kefka
+ vytvorenie objemu
+ celkový efekt 

- výdrž

Na záver už len zhrniem, že som s Vamp! maskarou naozaj spokojná. Ak hľadáte fakt kvalitnú objemovú maskaru, určite sa po nej v najbližšej predajni Pupa Milano pozrite. Vzhľadom na malú chybičku odo mňa dostáva 4 a pol hviezdičky.

Prajem Vám krásny zvyšok dňa!
Máte s Vamp! maskarou skúsenosti? 
Aký máte názor na značku Pupa Milano?

P.S.: Prekročili sme hranicu 200 čitateľov cez GFC a 40 000 zobrazení blogu. 
Ďakujeme ♥♥♥


19 komentárov:

  1. Vyzerá celkom dobre, páči sa mi jej finiš v jednej vrstve ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, ale ako som písala, ja mám rada poriadny "nános" :))

      Odstrániť
  2. Vampky mám doma 3 - fialovú z limitiek, modrú a aj klasiku čiernu. Mala som aj hnedú. A to myslím hovorí za všetko :) mám ju fakt rada :) a Pupu celú tiež

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to naozaj hovorí za všetko :)) Ja sa určite chystám na kúpu viac produktov od Pupy, lebo ma naozaj príjemne prekvapila :)

      Odstrániť
  3. Nemám s ní zkušenost, ale na řasách i jen v jednné vrstvě vypadá moc pěkně.
    in another galaxy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oooo vyzerá naozaj pekne aj obalom, aj na očkách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím říct, že výsledný efekt se mi moc líbí, každopádně tvar kartáčku není úplně můj šálek kávy.

    Giveaway + Make-up speciál 2.část

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale pracuje sa s ním veľmi dobre aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá :)

      Odstrániť
  6. Túto riasenku zbožňujem! :) A gratulujem k 200 odberateľom, ale to ste si zaslúžili baby!
    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gratulujem k čitateľom :) táto maskara vyzerá naozaj super, možno ju niekedy vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. řasenka vypadá skvěle, asi se po ni mrknu, díky za tipík :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/mala-boure-v-sephore.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aaa ty máš nádherné oči! A řasenka vypadá moc lákavě. Řasy dělá opravdu krásné, takže se po ní nejspíš kouknu. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tiež som ju mala, ale až tak spokojná som nebola. Na tvojich riasach vyzerá perfektne!!! U mňa bola taká priemerná...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥