streda 22. apríla 2015

NOTD #3 | Glam Jewels


V dnešnom NOTD bude hrať hlavnú úlohu set, ktorý som vám ukazovala v poslednom NEW INe. Ide o Nail Art Mania set od Pupy Milano s názvom Glam Jewels. Doteraz som s lakmi na nechty od značky Pupa ešte skúsenosť nemala, tak som sa veľmi tešila na ich vyskúšanie. Musím povedať, že celý set ma milo prekvapil a výsledok, ktorý som vytvorila sa mi páči.


Set obsahuje lak na nechty v krásnom prirodzenom ružovkasto-telovom odtieni (podľa krabičky som však čakala viac ružový ako telový, ale nevadí mi to), 3 druhy zlatých ozdôb a aplikátor. Ozdoby sú srdiečkového, štvorcového a trojuholníkového tvaru. Princíp nanášania s priloženým aplikátorom je veľmi jednoduchý. Nechty si natriete dvomi vrstvami laku, počkáte približne 5 minút kým lak trošku uschne (nie úplne). Aplikátor namočíte do kvapky vody vďaka čomu na seba parádne chytá ozdoby. Vytvoríte si želaný vzor, pretriete top coat lakom a hotovo


Zvolila som jednoduchší dizajn, na jednej ruke s použitím trojuholníkových ozdôb a na druhej srdiečkových. Výsledok sa mi páčil, ale len chvíľku :D Tak som nakoniec srdiečkové ozdoby vymenila za trojuholníkové aj na druhej ruke. Pôsobí to jemnejšie a viac sa mi to páči.


Čo sa týka výdrže, Pupa lak naozaj nesklamal. Nechty mi vydržali neporušené klasicky nejaké 3 dni. Jediné čo sa pokazilo bolo, že mi na pravej ruke po 2 dňoch poodpadávali tie trojuholníkové ozdoby, ktoré som dávala namiesto srdiečkových. Ostatné však držali až do odlakovania. Preto odporúčam premyslieť si čo chcete a nie to potom meniť, pretože výdrž sa tým pádom skracuje. Ak mám tento set hodnotiť, dávam mu plný počet hviezdičiek, lebo som s ním naozaj spokojná. Cena sa pohybuje okolo 7 €, ja som kupovala za 3,50 € s 50% zľavou.  

Prajem Vám krásny zvyšok dňa!
Aké máte skúsenosti s lakmi Pupa Milano?

NOTD #1 • NOTD #2 


7 komentárov:

  1. Cute ☺Katík, tieto nechtové inšpirácie mám u vás na blogu strašne rada!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie sú dokonalé! Milujem takúto jemnú telovú ružovú a v kombinácii so zlatou je to úžasné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne ♥ Aj mne sa to veľmi pozdáva ako to v konečnom výsledku pôsobí :)

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥