streda 1. apríla 2015

NOTD #2 | Pink Leopard


Dnešné NOTD som si pripravila z dvoch dôvodov. Prvým je, že s jednofarebnými nechtami väčšinou dlho nevydržím. Proste ma nudia a potrebujem ich nejako oživiť. Druhým dôvodom je, že vás porcelánový lak Essence z limitky Cinderella celkom zaujal (KLIK) tak som si povedala, že si zaslúži objaviť sa na blogu znova. A keďže sú túto sezónu jemné farby na nechtoch IN (Beauty Trendy 2015 - KLIK), možno vás aj inšpirujem.


Nechty v tejto kombinácií vznikli vlastne úplne jednoducho. Prvotný zámer bol vytvoriť na jednom z nechtov leopardí vzor. Lenže som spravila chybu, že som tie fliačiky spravila príliš maličké, takže skôr ako leopardím vzorom by som ten vzor nazvala abstraktný :D Síce nie som fanúšikom leopardieho printu na oblečení, no v podobe nail designu sa mi veľmi páči. Moja rada preto znie, že ak sa budete pokúšať o vytvorenie leoparda na nechtoch, určite spravte fliačikov menej a väčšie. Tie následne obtiahnete čiernou farbou a výsledný efekt bude pôsobiť ešte krajšie ako tento, ktorý vám prinášam (odskúšané). 

Na vytvorenie výsledných nechtov som použila tieto laky:
Essence - Cinderella - odtieň 01 Sing, Sweet Nightingale (recenzia TU)
Essence - Colour&Go - odtieň 185 Candy Crush
Sally Hansen - Xtreme Wear - odtieň Black Out


Po približne 2 dňoch sa mi nechty znova už zunovali a pridala som ešte na jeden prst odtieň Candy Crush (ako môžete vidieť na fotke, je to matný odtieň, čo je túto sezónu IN - KLIK). To by som samozrejme nebola ja, aby som nevymýšľala :D Ale páči sa mi to aj takto, zdá sa mi to také ešte viac oživené, čo myslíte?


Keďže je ten prvý apríl - aké naj žartíky vám niekto vyviedol, prípadne ste vy niekomu vyviedli? 
Podeľte sa o tie "best of the best", teším sa na komentáre :)
Ako sa Vám páči takáto kombinácia? 
Tiež ste fanúšikmi leopardích vzorov len na nechtoch alebo Vám nevadia aj na oblečení?


34 komentárov:

  1. Nádherné nehtíky!<3 Lak Essence má krásnou barvičku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvoje nehtíky vypadají opravdu krásně, já většinou zůstávám u těch jednobarevných, protože na takové detaily jsem hrozně nešikovná :-D Ale ten lak z limitky od Essence je opravdu krásný :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale ono to chce len prax a uvidíš, že to pôjde :) A ďakujem krásne za pochvalu ♥

      Odstrániť
  3. Veľmi pekné, podarili sa ti :)...páči sa mi ako si tam dala oba tie matné laky, vyzerá to super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako dlho ti vydržala tá Cinderella ? ja som lakovala včera, a dnes na oboch rukách mám olúpané špičky :( krásny,ale výdrž ani 24 hodín? :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj? No mne drží normálne, ako takmer všetky laky - približne 3-4 dni podľa toho čo robím :) Napríklad tieto nechty som odlakovávala až na 5.deň. Posledná fotka, na ktorej som dolakovala ešte ten jeden je fotená po troch dňoch od nalakovania. Neviem prečo ti tak rýchlo zišiel :-/ Použila som base coat od Pupy, možno aj to výdrži pomohlo

      Odstrániť
  5. jůů to je krásné, jsi šikulka :)

    PS: Ráda bych tě pozvala na svůj blog www.lovies47.cz a doufám, že se ti u mě bude líbit a třeba se staneš i pravidelnou čtenářkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. great article, I really enjoy it ;)))) have a nice day :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásna inšpirácia Katík! Ten Cinderella lak mám aj ja a som úplne doňho ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Niki ♥ Ja som tiež zaľúbená do toho laku a už som ti stihla kúpiť aj ten druhý s kovovým efektom a tiež sa mi veľmi páči :)

      Odstrániť
  8. Krásny nailart, veľmi sa ti podaril ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vždy když vidím takhle krásně upravené nehty, tak si říkám, že už na to někdy také skočím, ale poté skončím opět u tělového, průhleného nebo červeného laku :D super holky :)
    http://www.thenattiness.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To veľmi dobre poznám :)) Na vyhranie sa s lakom alebo ozdobami musí mať človek proste náladu :) Napríklad včera som chcela spraviť nejaký nail art, už som si aj googlila inšpirácie a nakoniec som zistila, že sa mi vlastne nechce a nalakovala som ich jednofarebne :))

      Odstrániť
  10. pekný príspevok :)
    Bola by soma rada ak by ste si aj vy pozreli môj blog a zanechali pekný komentár :)
    tu je darkbrown

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ten ružový lak má krásny odtieň:)!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. nádherné nehtíky :-).
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥