utorok 28. apríla 2015

Maybelline Baby Skin | Pore Eraser báza pod make up (recenzia)


Ako ste si iste všimli, v poslednom čase sa u nás na blogu celkom výraznejšie začali objavovať recenzie. A ani dnes to nebude inak! Pripravila som si pre Vás totiž skvelú recenziu na produkt, ktorý ste už možno zaregistrovali, možno nie, pretože v našich drogériách sa objavil len nedávno. Kedže u nás bežne dostupný nebol, recenziu som pôvodne v pláne nemala. No akonáhle sa objavil na našom trhu, neváhala som a rozhodla som sa priniesť Vám svoje prvé dojmy z tohto produktu. Horúcou novinkou je podkladová báza pod make-up Maybelline Baby Skin – "Pore Minimizer" (u nás Pore Eraser), ktorá sľubuje „vymazanie“ pórov a detsky jemnú, sviežu a chránenú pleť. Poďme sa teda spolu pozrieť na jej účinky, čo prináša a či sa oplatí do nej investovať.

Popis produktu:
„Podkladová báza Baby Skin zanecháva matný povrch pleti, pokožka je svieža, jemná a chránená. Insta-blur technológia viditeľne vyhladzuje póry a nedokonalosti pleti. Bázu môžete použiť samostatne alebo pod make-up a je vhodná pre všetky typy a tóny pleti.“


Dostupnosť, cena a obal:
Ako som už spomínala, podkladovú bázu Maybelline Baby Skin Pore Eraser môžete od nedávna nájsť bežne v drogériách, no ak sa ešte neobjavila vo Vašom okolí, je dostupná aj na viacerých slovenských internetových stránkachCena bázy sa pohybuje od 8-10 eur, takže predstavuje porovnateľnú konkurenciu napríklad pre Dermacol alebo Max Factor. Obal nie je ničím výnimočný,je klasický tubový, no kedže je textúra hustejšia, báza sa z neho nevylieva a ani dávkovanie mi neprekáža.


Moje hodnotenie:
V prvom rade podkladová báza pod make up Maybelline Baby Skin sľubuje vyhladenie pleti a zmiznutie pórov. Textúra bázy je gélová, zafarbenie nemá, takže je priesvitná a ako som písala dosť hustá. Pri aplikácii netreba použiť veľké množstvo, pretože sa krásne na pleť roznesie a skutočne ju dokonale zjemní. Pleť ostane naozaj detsky jemnučká, príjemná a vyhladená, takže aj s make-upom sa pracuje ľahšie.


Bázu však už nepoužívam každodenne, aby si pleť nezvykla na rozmaznávanie a neostala príliš mastná. No napriek tomu mi báza sadla skvele, nemastí a pleť ostáva matná. Kedže výrobcovia sľubujú, že báza je vhodná na všetky typy pleti, myslím, že je dobrou voľbou aj pre suchšie typy, pretože má gélovú textúru a tak pleť ani nevysušujeČo sa však týka sľubovaného „zmiznutia" pórov osobne som žiadne zmeny nepostrehla. Ako som už písala, v poslednom období mám mastnejšiu pleť a aj viac pórov a bohužiaľ túto vlastnosť bázy nemôžem potvrdiť.

Na záver pripájam fotky, kde som na jednu časť tváre použila bázu Maybelline Baby Skin a na druhú len make-up. Ako si môžete všimnúť, rozdiely nie sú takmer vôbec viditeľné. Báza nesľubuje dlhšiu výdrž make-upu, takže jej nemôžem zazlievať, že po pár hodinách make up „zmizne“ rovnako ako bez jej použitia. Rozdiel vidím jedine v pocite jemnej pleti, vyhladenia a lepšieho zapracovania make-upu (čo sa bohužiaľ odfotiť nedá).



Zhrnutie:
Plusy/mínusy:
+ vyhladenie a zjemnenie pleti
+ uľahčenie nanášania make-upu
+ neupchávanie pórov
+ vhodná pre všetky typy pleti

- nevymiznutie pórov

Podkladová báza Maybelline Baby Skin – "Pore Eraser" je podľa môjho názoru skvelým kozmetickým pomocníkom. Ako sľubuje, pleť zjednotí, vyhladí, zjemní neupcháva póry čo oceníte najmä pri nanášaní make-upu. Gélová a zároveň zmatňujúca textúra ju predurčuje pre použitie pre všetky typy pleti, pleť nemastí a zároveň ani nevysušuje.  Odporučila by som ju však skôr pre mladšie ročníky, prípadne pre tie z Vás, ktoré nepoužívate make-up a chcete len vyhladiť pleť, pretože báza nezvyšuje výdrž make-upu počas dňa. Jediným mínusom za ktoré báze strhávam jednu hviezdičku je, že sľubované "zmiznutie" pórov sa nedostavilo. Preto odo mňa dostáva báza 4 hviezdičky.



Majte príjemný a úspešný týždeň!
Vyskúšate podkladovú bázu Maybelline? 
Zaujala Vás táto báza? Vyskúšali alebo videli ste ju už?


18 komentárov:

  1. Musím uznať, že sa práve pozerám na jeden krásny príspevok, ktorý má niečo do seba. Len tak ďalej. Keep going!!

    SSLEEK

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem/e za pochvalu, určite sa budeme aj naďalej snažiť :))

      Odstrániť
  2. Ja radsej uprednostnujem krem pred bazou. Predsa len silikony nerobia mojej pleti dobre.
    //Kaviareň u mačky//

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V podstate aj ja uprednostňujem krém, no raz za čas nám snáď trochu bázy nezaškodí :)) Hlavne keď potrebujem udržať make up dlhšie počas dňa. A hlavne túto bázu od Maybelline som chcela vyskúšať, či naozaj odstraňuje póry a aj keď v tomto ohľade to nebolo to pravé, tak raz za čas ju rada použiívam :)

      Odstrániť
  3. Skvelá recenzia! :-) .. Bázu som ešte nemala, vlastne ma to zatiaľ nelákalo, radšej som použila naozaj krém. :-) ale táto sa mi celkom páči. Takže zrejme sa nad týmto produktom zamyslím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to som veľmi rada, že ťa zaujala a teším sa na tvoje dojmy ak sa teda rozhodneš skúsiť ju :))

      Odstrániť
  4. tak podľa mňa sa opticky s pórmi pekne popasovala:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No sranda a ja som si myslela, že na tých fotkách to nie je moc viditeľné. :) Tak som veľmi rada, že vy baby tam vidíte aspoň trošku rozdiel. :))

      Odstrániť
  5. Máš krásnu pleť! A vidno, že aj báza účinkuje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc za pochvalu. No odfotila som dobrú časť pleti, čelo je na tom trošku horšie, ale postupne sa aj to zlepšuje. :)) A som rada, že vidíte rozdiel :)

      Odstrániť
  6. Vypadá dobře, jen by mě teda ještě zajímalo složení :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi si si rýchlo prešla článok :)) a nevšimla si fotku zloženia. Tak potom je tam v článku keby si si chcela pozrieť zloženie :))

      Odstrániť
  7. Dodka, vďaka za túto recenziu, už pár dní rozmýšľam nad kúpou tejto bázy a teraz som už rozhodnutá, že ju chcem skúsiť aj ja ☺ teším sa na viac vašich recenzií

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niki, ďakujeme veľmi za podporu :) teší ma, že som Ti trošku pomohla pri rozhodovaní a ja som pre zmenu zvedavá na tvoje dojmy z bázy. Tak určite daj vedieť :))

      Odstrániť
  8. Má momentální báze je od Dermacolu, která ne a ne ubýt, tato mě zaujala natolik, že jsem si ji chtěla již před časem koupit ze zahraničí, ale jsem ráda, že se dá konečně koupit i u nás. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tú od Dermacolu som ešte neskúšala, tak ja naopak sa ako na ďalšiu chystám práve na ňu :) konečne veru aj ku nám prichádzajú "novinky" aj keď s takým oneskorením :D

      Odstrániť
  9. Pekná recenzia, ja rozmýšľam nad kúpou svojej prvej báze pod mu. A stále sa neviem rozhodnúť či túto alebo tú od Dermacolu. . :D Myslím že uprednostním obal ,tým pádom vyhrá táto

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja ich neviem porovnať zatiaľ, ale s touto som spokojná :) Tak daj určite vedieť, keď sa rozhodneš ako si ty spokojná ♥

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥