štvrtok 24. apríla 2014

Tip na jarné nechty a 2 laky, ktoré musíte mať!


Ahojte po dlhšej dobe!
Konečne som sa dostala aj k niečomu inému ako písaniu diplomovej práce. Normálne ste mi chýbali :) Hneď zo začiatku sa vám musím pochváliť, že dnes mám skvelý, skvelý deň! Vonku je nádherné počasie, diplomovka je nahodená v systéme, zajtra bude zviazaná, prišiel nám skvelý mail od jednej (zatiaľ) nemenovanej značky, ktorý nás strašne potešil a ešte som aj vyhrala GA! (ďakujem ešte raz Pinkshaark). Jednoducho skvelý deň a som veľmi šťastná, že si môžem aspoň na chvíľku užiť pocit "bezstarostnosti" (nie dlho, pretože štátnice sú za rohom). Ale aspoň mám konečne trochu času dobehnúť a pridať články, ktoré som si už dlhšie chystala.

Toto štátnicové obdobie je pre nás obidve časovo veľmi náročné, tak sa bohužiaľ články na blogu neobjavujú tak často, ako by sme chceli. Ale preto, že ste skvelé a blog navštevujete a je vás už úžasných 66, pripravujeme pre vás pomaličky giveaway, tak ak spoločne s nami "pretrpíte" tento čas, bude to stáť za to, sľubujeme :)
Čo sa týka článku, tak som si pre vás pripravila tipy na 2 laky na nechty, ktoré sú skvelé, cenovo dostupné a ich kúpu určite nebudete ľutovať! Ktoré to teda sú?


Na Rimmel kolekciu Rita Ora ste už určite nejaké chvály museli počuť, pretože je naozaj čo chváliť. 
Nájsť dokonalý biely lak je takmer utópia - poznáte to? Dobrá správa, už nemusíte hľadať - on existuje a volá sa WHITE HOT LOVE (703). Fakt nepreháňam, je to najlepší biely lak, aký som mala možnosť vyskúšať. Krásne kryje už v prvej vrstve (čo je pre mňa pri bielom laku WAU), na dokonalý "náter" stačia bohate 2 vrstvy. Farba je naozaj bielo-biela, žiadne žlté ani nijaké iné nechcené podtóny. A výdrž? Super! Takéto nechty ako vidíte na fotke mám už tretí deň a sú bez poškodenia (určite k tomu pomohol aj base a top coat lak). 
Cena cca 2


Druhý favorit je Essence FREE HUGS (106). Moje prekvapenie z kvality Essence lakov ste mohli čítať a vidieť už TU. Dlhšie hľadám peknú, pastelovú, "baby ružovú" farbu a stále sa k nej neviem dopracovať. Tento fešák od Essence je síce krásna svetloružová farbička, ale stále to nie je presne tá akú som hľadala. To však vôbec neuberá na kvalite a kráse tohto laku. Farba má podľa mňa totálne fresh odtieň. Lak takisto kryje už v prvej vrstve, nerobí žiadne bublinky ani inú neplechu. Výdrž rovnako ako pri Rimmel, na 5 hviezdičiek! 
Cena cca 1,70


Obidva majú u mňa veľké plus aj za široký štetček, pretože ja osobne nemám rada tie klasické úzke. So širokým sa mi ľahšie a hlavne rýchlejšie pracuje. A ak máte radi radšej úzke, tak stačí, aby ste široký otočili bokom a máte z neho úzky :)
Inšpiráciu na ružovo-bielu kombináciu som videla na instagrame Soni Skoncovej, ale dotvorila som si to podľa seba :)


Neviem ako vy, ale ja si pôjdem určite aj po ďalšie odtiene, pretože pomer kvality a ceny je pri týchto lakoch naozaj skvelý. Nech hľadám ako hľadám, negatíva nenájdem. Takže obidvom krásavcom dávam 5 hviezdičiek :) 


Na záver sa vám chcem ešte pochváliť dokončenou diplomovkou :) Zajtra keď bude zviazaná tak si určite neodpustím fotku na Facebooku alebo Instagrame, aby ste ju mohli vidieť v plnej paráde :) Možno to preháňam, ale po všetkom tom úsilí, čo do toho človek dá, je to pocit na nezaplatenie pochváliť sa hotovou prácou na internetoch :))

Inak mám ešte jednu veľkú novinku ohľadom môjho leta, ale zatiaľ nechcem predbiehať a dám vám vedieť, keď bude všetko isté a vybavené. Hádam sa budete tešiť so mnou :) V najbližších dňoch sa dúfam konečne dopracujem k recenzii Imperial Make-upu, ktorú som vám sľubovala už v marcovom NEW-INe. Preto - stay tunned! :)
Tak ako som spomínala na začiatku, môžete sa pomaličky tešiť na giveaway a užívajte jarné počasíčko ako sa len dá!
Prajem Vám krásny deň s úsmevom na perách :)

P.S.: Odporúčam májové Elle - za cenu 3,20€ máte k super časopisu aj super kabelku! 



20 komentárov:

  1. Moc pěkné. Ten bílý lak od Rimmelu je úžasný! Ten si prostě musím koupit!!! :D

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné nechtíky! ♥

    Jej Elle.. to som si prestala kupovať dávno, resp. som si neobnovila predplatné, pretože som mala pocit, že sa tam nedozviem nič nové... A aj tie ich darčeky k nám dochádzali akosi divne a vidím, že zvyk je železná košeľa.. Si tú kabelku pamätám už z dávneho čísla, mám doma čiernu :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Donny :)
      Trošku s tebou súhlasím ohľadom "preplnenosti informáciami" v takýchto typoch časopisov, ale tak mňa stále bavia, už minimálne obrázky :)) A napríklad do vlaku je to super vec, ani neviem ako mi cesta ujde :)
      A čiernu som tiež videla, páčila sa mi tá, ale 80% môjho šatníka tvoria čierne veci, tak som si povedala, že dosť! a zobrala si ružovú :)

      Odstrániť
    2. Tak ja zasa veľmi necestujem a doma mám toľko roboty, že som väčšinou len preletela obsah a tým to u mňa skončilo.. tak mi pripadalo zbytočné za to vyhadzovať peniaze...
      Mne sa inak tá ružová tiež páči viac, len pri predplatnom som nemala žiadnu možnosť výberu a "musela" som byť spokojná s tým, čo mi poslali... :D

      Odstrániť
  3. Veľmi pekná farebná kombinácia, škoda že nato nemám nervy :D Tiež finišujem DP, nechodím na blog, nemám náladu nanič ....už nech je po všetkom, názov mojej témy je na dva riadky a ani so neviem poriadne zapamatať ....ale je to hruza des :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ale to sa ti len zdá, že by si nemala nervy, napríklad tie bodky to je otázka pár sekúnd vážne :)
      S touto náladou na nič v čase odovzdávania DP a štátnic za dverami, úplne súhlasím. Tiež som v poslednej dobe taká nijaká. Ale keď som DP už konečne dokončila, hneď som mala lepší pocit, už "len" štátnice a ako sa nám bude ľahko dýchať! :)
      Držím palce, nech ti to "píše" :)

      Odstrániť
  4. Tento biely lak som dostala na narodeniny a vyskúšala som ho na vzorkovníku a naozaj kryl v prvej vrstve, takže určite ma nesklame :)
    A tú kabelku mám len čiernu a ešte z minulého roka, oni tie darčeky tuším stále opakujú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, je skvelý :)
      Dobre, že opakujú - to pre takých ľudí ako som ja - čo sme to min.rok nestihli alebo ani si nevšimli, takže takých opozdených :)))

      Odstrániť
  5. Nechtíky sú nádherné :) Zase ďalšia inšpirácia :) A som rada, že som ťa výhrou potešila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéééj krásne fotky :) Laky je dosť ťažké odfotiť, aby pôsobili zaujímavo a tebe sa to podarilo :) Škoda, že ja nemám talent na zdobenie, hneď by som si utekala urobiť takýto nail art :) Missy
    LIPSTICK JUNGLE BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Missy, veľmi si ma potešila :-* A vyskúšaj, nie je to nič zložité, uvidíš :)

      Odstrániť
  7. Laky od Essence moc nemusím, ale tahle kombinace vypadá super :)

    Nový design! Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Růžovou sice moc nemusím, ale ta kombinace je nádherná!! A po tom laku od Rimmelu se rozhodně musím kouknout! ;)

    www.meow005.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. wau, krásne nechtíky, super nápad!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krásne nechty :) hneď tie laky pozriem a objednám z notina

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥