sobota 12. apríla 2014

Marcový HAUL / NEW IN (by Dodka)

Ahojte dievčence!

Áno, viem, že neskoro, ale predsa len by som sa s vami dnes rada podelila o moje nové prírastky, či už kozmetické, alebo šatníkové v mojom oneskorenom marcovom NEW IN-e. :)

V poslednom čase mám školy vyše hlavy, písala som diplomovku, obhajovala ako divá, štátnicujem a plním si hlavu miliónmi informácií.
Preto som dosť spomalená a aj nechcene zanedbávam všetko iné naokolo.

Nechcem sa len vyhovárať a preto som si prichystala aspoň taký rýchly marcový NEW IN (aj keď v polovici apríla) a pevne dúfam, že mi to odpustíte :P
No aspoň ste si trošku oddýchli od NEW IN-ov, ktoré boli začiatkom mesiaca a možno vám príde ten môj oneskorený vhod :))



KOZMETIKA

Takže najskôr by som začala, ako obvykle kozmetikou. Ani tento mesiac som sa nejak extra nepolepšila a nemám hŕbu noviniek, ale predsa sa len čosi nájde :) 


Prvú vec, čo by som spomenula je špirála od Gabriella Salvette - 3 in 1 CURL-LENGHT-VOLUME. Musím povedať, že na moje neposlušné mihalnice, ktoré nerozčeše len tak hocičo bola pre mňa zlou voľbou a tak putovala rovno maminke. Oveľa spokojnejšia som bola so špirálou od tejto značky, ktorú som mala predtým - XX PRESS - Volume and Black.

Naopak, nový prírastok, s ktorým som veľmi spokojná a ktorý ospevuje mnoho blogeriek a aj práve preto som si ho zaobstarala (mimochodom prostredníctvom Katky :*) je make-up od Rimmel - STAY MATTE (odtieň Ivory). Už som ho ako-tak odskúšala, potvrdzujem kladné hodnotenia a som veľmi spokojná. Parádne kryje, dobre sa s ním pracuje a výdrž je fakt dlhá.

Camouflage cream od Catrice (020 Light Beige) som pre zmenu "nevychytala" :D V drogerke som sa dosť ponáhľala a vybrala som si príliš tmavý odtieň. Pokiaľ ho neotvoríte, ani si to nevšimnete, lebo cez obal vyzerá trošku svetlejšie, no keď som ho doma otvorila, zistila som, že moc "light" veru nie je. Takže pozor na to baby a neurobte rovnakú chybu :)


Masku od Essence - My skin (cucumber - deeply moisturizing) som vyskúšala prvý krát. Bola som veľmi zvedavá na to ako to vyzerá a ako bude účinkovať, keďže je to "papierová maska", ktorú si priložíte na tvár a čakáte čo sa stane. No nebola som veľmi nadšená, mala som pocit, že som si priložila na tvár vlhčený, pekne voňajúci obrúsok a efekt nikde. Takže tento typ masiek nateraz zavrhujem!

No a posledné veci zhrniem takto... 
Balea telový krém Limited edition s trblietkami je vcelku fajn, trblietky síce moc nevidno, ale pekne rozžiari pleť, čo som sa aj pokúsila nafotiť, takže celkom spokojnosť. 


Rúž som vyhrabala niekde v číňaku a som s ním spokojná, lebo nie je moc výrazný, dobre hydratuje a aj výdrž je vzhľadom k cene parádna (určite bude aj recenzia) :) 
Lak som si vo fialovej farbe nemohla odpustiť (keď už je to tá farba roka), tak tiež skončil v košíku, ale zatiaľ som ho netestovala :)


OBLEČENIE:

No a poďme na moje obľúbené oblečenie!
Tak v prvom rade som tento mesiac potrebovala nejaké pekné, štátnicové šaty. A tak som si zaobstarala rovno dvoje, keďže mám 3x štátnice. Prvé sú z H&M-ka a druhé nejaká neznáma značka, ale veľmi sa mi páčili a keď si pod ne dám obyčajné tričko a sako, tak vyzerajú skvele...Určite ich využijem aj na iné príležitosti ako len na školské :)



Samozrejme som potrebovala aj kabelku a topánky, takže som pekne vytiahla maminku do obchodov a už sme brúsili :) Našla som tieto z Deichmannu - Catwalk a parádnu kabelku, do ktorej sa mi zmestí úplne všetko čo to je pre mňa prvoradé kritérium pri výbere kabelky.


No a tieto posledné kúsky čo mi pribudli do môjho šatníka za tento mesiac sú opäť zo sekáčov (ako som spomínala vo februárovom NEW IN-e), takže veľká spokojnosť a parádna cena :) 


Tak a to je asi tak všetko z môjho marcového NEW IN-u, dúfam, že som na nič nezabudla a už teraz sa teším na ďalší mesiac, aby som sa s vami podelila. :) 
Prajem pekný deň a vlastne celý slnečný víkend :) Ja si ho bohužiaľ budem musieť vychutnávať nad knihami :D
A čo vy? Aký ste mali mesiac? Máte skúsenosti s niektorými výrobkami? Prípadne, čo máte v pláne tento mesiac nakúpiť? :) 
Teším sa na vaše komentáre :*


12 komentárov:

  1. všetko také krásne veci! :) opäť sa mi najviac páči oblečenie, a hlavne tie čierne čipkované šatičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc! som šťastná, že sa páči...a aj moje favoritky sú tie čiere ;) *D*

      Odstrániť
  2. Super článek!!! Budu ti na státnice držet palce!! :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej.Ďakujem strašne :)) veľmi si ma potešila a dúfam, že sa zadarí :) *D*

      Odstrániť
  3. pekný článok, super veci :) už musím aj ja zájsť do obchodov na nejaké tie "štátnicové" šaty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no čím skôr, tým lepšie :D lebo potom na to nie je času pri tom všetkom učení...a ďakujem za pochvalu :) nech sa aj tebe darí s učením :))

      Odstrániť
  4. Telové mlieko s trblietkami? To musím mať! :D Pekný článok. :) A tie šaty sú nádherné. :)

    Sweet Letty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) len ako vravím, trblietky moc nevidno, ale inak vôňa a rozjasnenie stoja za to :))

      Odstrániť
  5. Same uzasne veci! to telove mlieko ma laka :)

    Inak ak mas rada Niveu pozyvam na giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem :)) skús určite a potom daj vedieť, ako sa ti páči :) a ďakujem aj za pozvanie, určite to kukneme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rimmel Stay Matte chcem oskúšať ale nikde nemajú svetlý odtieň. Tie kúsky sú úžasné

    pls follow me:
    anahjalliyah.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. trošku viac neskoro, ale predsa odpisujem. :) Aj ja som mala problém zohnať ten odtieň, ktorý som chcela, ale teta v DM-ku mi prezradila kedy im príde tovar, tak som tam v ten deň rýchlo nabehla a uchmatla si jeden :) Tak treba skúsiť, keď je niečo problém zohnať nejakú milo-vyzerajúcu tetu a možno sa pošťastí :)

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥