streda 26. marca 2014

Nail Art Inspiration - Fish Tail (tutorial)


Čaute kočky!
Včera som vám na našom facebooku ďakovala za to, že blog čítate a navštevujete - prešli sme hranicu 5 000 kliknutí, čo je podľa mňa krááásne číslo :) Takže ešte raz ďakujeme a dúfame, že vás blog bude baviť aj naďalej :)
A teraz k článku. Minule som sa prehrabávala stránkami s nechtovým dizajnom, lebo som hľadala inšpiráciu, že čo najbližšie vyskúšam. A aj som našla. Ako môžete vidieť na fotke, snažila som sa vytvoriť si Fish Tail dizajn. Fish Tail preto, lebo jeho prevedenie pripomína "zapletený copík" :)  Konečný výsledok sa mi veľmi páči, tak som sa rozhodla, že inšpirujem aj vás a spravila som aj tutorial - teda postup. Fotkový :)

Výber farieb je len a len na vás. Ja som zvolila zas samozrejme niečo s ružovou. Ako náhle je vonku teplejšie a schyľuje sa k letu, na nechty vyťahujem len ružové (a/alebo krikľavé) odtiene. Sama neviem prečo. Nejakým spôsobom mi to asi to leto a teplo pripomína :)
Taaakže, spomínaný postup:

Postup nie je zložitý. Ako môžete vidieť na fotkách, nie je potrebné, aby ste jednotlivé vrstvy nanášali dokonale. Nedokonalosti sa prekryjú a v konečnom výsledku sa to stratí. Možno sa vám z fotiek môže zdať, že je to strašne nešikovne, krivo, škaredo a neviem ako nalakované, ale verte mi, v skutočnosti to vyzerá oveľa lepšie. A nikto sa mi na necht nebude pozerať z 2 cm blízkosti :)

Sa mi pri fotení podarilo ukazovák samozrejme hneď zadreť :))
Základ je len, aby ste si pamätali v akom poradí ste farby nanášali. A potom ešte trpezlivosť kým jednotlivé vrstvy zaschnú.
Použité produkty:


A to je odomňa vlastne aj všetko. Taký krátky článok a jeho výroba mi zabrala pol dňa :D Ono sa to nezdá, ale s týmito fotkami som sa zatiaľ najviac natrápila zo všetkých a aj tak nie sú podľa mojich predstáv. Asi by som potrebovala ateliér, svetlá a statív (hlavne ten, lebo mne sa fakt stále pri fotení trasú ruky :D), aby som bola spokojná.
Ak by ste mali nejaké otázky k postupu alebo lakom alebo vlastne celkovo, napíšte, rada odpoviem :) 
Dúfam, že som aspoň niekoho inšpirovalaa že sa vám dizajn páči.
Prajem krásny večer.

Zaujal Vás tento pokus? Skúšali ste niekedy takýto "zapletený" dizajn? Vyskúšate? 
Dajte vedieť do komentárov, teším sa na Vaše názory a pripomienky :)



10 komentárov:

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥