sobota 1. marca 2014

Februárový HAUL / NEW IN (by Katik)

Čaute kočky,

február ušiel ako voda a je tu marec. 
Super je, že jar máme na dosah a leto je tiež zas o niečo bližšie :) 
Zlá správa pre mňa je, že tým pádom mám aj deadline na diplomovku a štátnice tiež o niečo bližšie, čo ma vôbec neteší. 
Síce sa teším na ten pokoj po nich, ale zas prídu ďalšie starosti, že čo so životom a tak :D Nechám to teraz radšej tak. 

Ako už viete z názvu, článok je o niečom inom. 
Ako minulý mesiac (JanuárovýHAUL/NEW IN), tak aj tento vám prinášam svoje mesačné nákupy :)

Čím viac blogov čítam, tým viac mám pocit, že v kozmetickom priemysle sú veci, bez ktorých nemôžem žiť :D Máte to tak tiež? 
Tak sa pre mňa február niesol v duchu kozmetických nákupov. Z oblečenia alebo doplnkov som si nekúpila nič, voláko ani nebolo kde, kedy, za čo a ani s kým. Na nákupy oblečenia musím mať náladu a spoločnosť :) Nebaví ma flákať sa samej po obchodoch. 
S kozmetikou je to iné – vbehnem do drogérky, kúpim čo potrebujem a potom skúmam, čo je zlacnené a aké sú novinky, to si ani neuvedomujem či som sama alebo nie :)
Ale poďme k veci. Ako som spomenula, nakúpila som si len kozmetiku. Tak som ju rozdelila klasicky – na dekoratívnu kozmetiku a na kozmetiku, zameranú na starostlivosť o pleť a telo.

DEKORATÍVNA KOZMETIKA

Essence výpredaja som si priniesla ceruzku na oči (15 – "Bling Bling"), ktorá ma vyšla na necelé euro a očný tieň (58 – "Cappucino, please!"), ktorý stál tiež necelé euro. 
Ceruzku som ešte nevyskúšala, ale tieň sa mi veľmi páči, farba je krásna, jemná, len s výdržou to nie je úplne top (čo mám ale čakať za euro, však? :D).

Ďalej tu máme laky na nechty – klasický čierny od Miss Sporty – inak, nájsť čisto čierny lak je skoro až umenie :D a 5in1 Total Care priesvitný base coat lak, ktorý by okrem iného mal nechty ešte vyživovať a posilňovať. No uvidíme :)

Očný tieň od Miss Sporty (111 – "Tender") je tiež z nejakého výpredaja za 90 centov a je fajn. Som prekvapená, lebo ani s výdržou to nie je najhoršie a farba je na očiach veľmi pekná, tiež taká jemná, na bežné nosenie.

Ešte na Vianoce som od priateľa (♥dostala dve darčekové poukážky do Fann parfumérie (20 + 20 €), čo mi spravilo neskutočnú radosť. Mala som 100 chutí ich ísť minúť hneď deň po Vianociach, ale povedala som si, že nebudem hlúpa a nechám si ich na časy, keď budem niečo fakt potrebovať
A keďže mi došiel make-up, rozhodla som sa jednu teda minúť. Vošla som sa presne do 20  a doniesla som si make-up a peeling. Druhú poukážku si zas ešte chvíľku pošetrím :)


MaxFactorAgeless Elixir (2v1 foundation + serum) – o tomto make-upe som veľa čítala, väčšinou to boli samé chvály, tak som si ho teda kúpila. Zatiaľ som s ním spokojná, jedine si nie som istá, či som si správne vybrala odtieň (50 – Natural), ale nie je to zas úplná katastrofa :) Cena je okolo 16 .

Dekoratívnu kozmetiku uzatvára linka na oči v pere od Catrice, z ktorej mám ešte stále zmiešané pocity. Výdržovo je fajn, ale nie je taká čierno-čierna ako by mala byť a celkovo sa mi s ňou zle pracuje.
Do februárového NEW IN patrí aj zvyšný nákup značky Catrice (TU), ktorý som absolvovala s maminkou :) 


TELOVÁ/PLEŤOVÁ KOZMETIKA

Pleťová maska Freeman je údajne veľmi super, tak som si ju kúpila ako ďalšiu zbraň v mojom boji so suchou pleťou (článok TU) a podľa toho ako sa osvedčí ju možno pridám do mojej minisérie SOS pre suchú pleť.

Ďalej je to telový peeling od značky Grace Cole - vodný melón a ružový grep (cca 4 €). Túto značku vôbec nepoznám (som mimo? :D), ale peeling je skvelý. Krásne vonia a pokožku nevysúša. Kupovala som ho spolu s maku-upom vo Fann parfumérií.


Balea krém na ruky – voňavý, fajný, nelepkavý, super cena (okolo 1 )  – spokojnosť :)

Denný krém L'Oréal Triple Active – kúpila som si ho ako náhradu za môj obľúbený Triple Active Nutrition (recenzia TU). Jednak preto, že bol zlacnený (ako inak :D) na necelé 4 eurá a jednak preto, že dostávam pocit, že s blížiacou sa 25-kou nie je moja pleť to čo bývala (bohužiaľ aj čo sa vrások týka). Hlavne ma presvedčila aj mamina, keď so mnou súhlasila a povedala mi niečo v tom zmysle, že "...hmm, veru, pomaly treba aj niečo proti vráskam..." :D Tak potom som už neváhala :D

Očný krém značky Himalaya Herbals je skvelý, nemôžem sa sťažovať (cca 9 €).

A časopis Eva, to je pre mňa taká klasika :) 

Aký ste mali nákupný február Vy?
Želám pekný zvyšok víkendu ♥

Máte skúsenosti s niektorým z uvedených produktov? Ak áno, aké? 
Teším sa na Vaše komentáre :)




10 komentárov:

  1. 5in1 od Miss Sporty je překvapvě super a Freeman okurková maska taky fajn. :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Síce ho mám na sebe len druhý krát, ale tiež sa mi zdá, že je celkom fajn :) A na Freeman masku sa teším :) *K*

      Odstrániť
  2. Veľmi pekný blog :) tiež plánujem napísať článok o mojích februarových nákupoch.Bola by som rada keby si si môj blog pozrela a zanechala nieaký komentár a o pripojenie k lokalite.Môj blog:http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež ma láka ten makeup od MaxFactoru :) hlavne kôli pozitívnym recenziám :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je fajn, ale že by som z neho nejako extra "šalela" sa nedá povedať :-/ Affinitone Mineral od Maybelline mi asi vyhovoval viac, neviem, možno je to o zvyku. *K*

      Odstrániť
  4. ja som skor chcela zohnať hnedý lak a to bol problem nájsť tak som si objednala s oriflame krasny je:)) ale inakmam rada tmave odtiene čo vyzeraju skoro ako čierne velmi to pekne ukaže:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým súhlasím, mne sa tiež páčia také tmavé odtiene, hlavne na zimu/jeseň. Ale na leto mám skoro vždy nejaké krikľavé alebo ružové :))

      Odstrániť
  5. Ten base coat od Miss Sporty mám celkom rada a zdá sa mi, že s ním nechty vydržia dlhšie ako bez neho. :) Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥