utorok 4. marca 2014

Módne trendy - JAR 2014

Ahojte baby, 


po FARBE ROKA tu máme zo sveta módy a trendov malú inšpiráciu pre blížiacu sa JAR

Keďže sa jej neviem dočkať a mám neskutočnú chuť nakupovať už niečo iné ako svetre, šáliky a čiapky, rozhodla som sa trošku prebrúsiť internet a nájsť a naladiť sa na novinky, ktoré budú na jar IN. ;)



Neviem, či patríte k tým, ktoré sa nechávajú inšpirovať módou, alebo si kúpite to čo sa vám páči bez ohľadu na to, či je to najnovší módny hit. Ja sama za seba môžem povedať, že som niečo medzi, čiže 50:50...nekúpila by som si niečo čo sa mi absolútne nepáči, aj keby to mala každá modelka na Fashion weeku, ale na druhej strane rada si pozriem, čo je v móde nové a ak náhodou natrafím na nejaký kúsok napríklad strihu, ktorý má v tej sezóne prevládať a páči sa mi, tak neváham. :)

Práve preto som sa rozhodla priniesť aj vám kúsok inšpirácie, aby ste mali predstavu čo sa asi bude túto jarnú sezónu nosiť a možno si spomeniete pri nákupoch, že „áno, to som videla, to má byť IN“ a kúpite si nejakú skvelú vecičku!

Čierno-biela dáma.

Začíname klasikou...No kde by tieto dve nestarnúce dámy chýbali? Samozrejme ostávajú na výslní a tie z nás, ktoré máme prevažne čierno-biele šatníky sa môžeme znova vytešovať :) 

zdroj
Tento raz sú najviac IN vzory, vzory, vzory...a čím viac, tým lepšie...Preto, ak chcete oživiť fádnosť a „nudnosť“ čierno-bielej kombinácie, skúste nájsť niečo s nezvyčajným vzorom a určite nesplyniete s davom...

zdroj
Metal...

Nemôžem zabudnúť ani na metalické farby, keďže tie sú tiež predzvesťou „hitu“ tejto sezóny. Väčšinou boli tieto farby skôr záležitosťou večierkových príležitostí, no teraz je tu ZMENA! 


zdroj
Návrhári zakomponovali metalické farby do obyčajného, denného oblečenia a preto sa stávajú jarnými farbami roku 2014...Jediné pravidlo, ktoré tu platí, je že to s nimi v outfite netreba preháňať :P

zdroj
Košele, všade samé košele...

Vychytávkou na jar budú určite aj košele v oxfordskom štýle, či už krátke, dlhé alebo šatové. Do centra pozornosti sa dostávajú hlavne biele košele, ktoré sa nesú v asymetrickom strihu, sú oživené rôznymi vzormi a detailamiVýborne vyzerajú s nohavicami, kraťasmi alebo sukňou a určite obohatia nielen váš pracovný outfit. Fantázii a kombináciám sa medze nekladú! :P


zdroj
A keď sme už pri košeliach, nedá mi nespomenúť ich "sesternice" blúzky, ktoré tento rok vyhrávajú v shiftovom strihu. Ak ste o tomto názve ešte nepočuli, tak je to niečo podobné ako tunika, v podstate top v elegantnom štýle a mal by byť na vašom radare minimálne pre túto sezónu. ;) P.S. dávam do pozornosti dĺžku rukávov, ktoré sú jemne nad lakte a očividne veľmi IN!


zdroj
Čím širšie, tým lepšie?

Ďalším kúskom, ktorý by vám nemal v šatníku chýbať sú dlhé, široké nohavice...Ja sa musím priznať, že tieto nohavice by som si nekúpila, ani keby boli najmódnejším z módnych vecí. Takže som ich tu zaradila len pre vašu inšpiráciu, ak máte rozdielny vkus ako ja... :P


zdroj

Bundičky ala „bomberka“

Krokom vedľa nebude túto sezónu ani „bomberová“ bundička, ktorá vytvára skvelý kontrast s jarnými šatami a podčiarkuje ich ženskosť. V teplejších dňoch neváhajte bundičku skombinovať a kraťaskami alebo si ju predstavte s obyčajnými jeansami! No dokonalé... :)

Môj top kúsok do wishlistu!

Tak a našla som kúsok, ktorý proste túto jar/leto musím nájsť a mať! Tieto krásne sukne sú veľmi ženské a zvýraznia to najlepšie – váš pás, pretože sú objemné na tých správnych miestach. 


zdroj
Či už obyčajné, farebné alebo plisované, podľa mňa budú vyzerať na postave skvele a moc moc sa teším na to, keď si (minimálne) jednu takú zoženiem!!! :P

Odhalená!? – len trošku...

Tak a posledným „výkrikom módy“ v tomto mini článku sa pre mňa stávajú priehľadné látky, ktoré sa objavujú snáď vo všetkých kúskoch oblečenia, ktoré si len viete predstaviť. Výhodou je, že vyjadrujú určitú formu tajomna, pretože neodhaľujú ani príliš veľa, ani málo...proste tak akurát a vy si môžete určiť ako veľmi a čo by ste rady zo seba odhalili...
Páči sa mi táto nevtieravá forma pozornosti, lebo mám dosť odhalených, polonahých žien s minisukňami dobre že nie končiacimi „nad“ zadkom. Takže smelo do toho dámy!
zdroj
Dúfam, že sa vám malá ukážka módnych trendov páčila a budem rada, ak si nájdete aj vy tú správnu inšpiráciu pre seba. :)
Inšpirujete sa novými trendmi? Ktorý kúsok sa páči vám? A ktorý by ste si nikdy nekúpili? 
Teším sa na vaše názory :) 



4 komentáre:

  1. Ahojte. Článok je super a celkovo váš blog sa mi veľmi páči. A síce sú tieto trendy zaujímavé, u mňa je to tak 50:50. Asi investujem do priehľadnejšej blúzky a nejakej košele. Inak sa budem držať svojho klasického štýlu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme krásne za pochvalu, veľmi si to ceníme :) a máš pravdu, ja sa tiež nevrhnem do každého módneho výstrelku, ktorý sa objaví :) vždy si hľadám niečo také, v čom sa sama aspoň trošku vidím, aby som to mala v rovnováhe :) *D*

      Odstrániť
  2. Super článok _) krásny blog :) Chcete sa navzájom sledovať ?? http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujeme moc za pochvalu a myslím, že my vás už sledujeme :)

      Odstrániť

Ďakujeme krásne za Vaše komentáre ♥♥♥